Το Βήμα του ΑσθενήΦάρμακα & πρόσβασηΠρόσβαση στα φάρμακα

Τοποθέτηση Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7113 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

συλλογοσ ρευματοπαθων κρητησ
Μέλος

Εγγραφή: 1/8/2014
Δημοσιεύσεις: 1

Δημοσίευση: 30 Αυγούστου 2016

Αφορά: Ψωριασική αρθρίτιδα, Ψωρίαση, Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, Σπάνιοι Καρκίνοι, Σκληρόδερμα, Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, Οστεοαρθρίτιδα, Νόσος του Chron, Νόσος Hodgkin's, Νεφροπάθεια, Μελάνωμα , Λευχαιμία, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος, Αρθρίτιδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/8/2016


Θέμα: «Τοποθέτηση Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων»


Με το από 22/8/2016 Δελτίο τύπου, ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του φαρμακείου του οργανισμού στα Χανιά. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα και το φαρμακείο λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες 08:30-12:30, ενώ θα υπάρχει απογευματινή λειτουργία κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 15:00-19:00. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης ευχαριστεί θερμά γι’ αυτό τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ καθώς και την 7η ΥΠΕ Κρήτης κι εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ήδη δρομολογείται η οριστική λύση του θέματος, ώστε να εξασφαλιστεί η αυτόνομη λειτουργία του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στα Χανιά.
Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης με την από 26/7/2016 κοινή επιστολή (με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», καθώς και τον Σύνδεσμο Νεφροπαθών και Μεταμοσχευθέντων Ν. Χανίων «Η Ζωή») είχε ζητήσει την επίλυση του προβλήματος που παρουσιάστηκε λόγω της μετάταξης του φαρμακοποιού σε άλλη υπηρεσία. Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ καθώς και τον Υπουργό Υγείας, να «επιδείξουν ένα ασθενοκεντρικό πρόσωπο και να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα φροντίδα τους πάσχοντες», ώστε να βγουν από τη μεγάλη ταλαιπωρία των μετακινήσεων, προκειμένου να προμηθευτούν έγκαιρα τις θεραπείες τους.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Λιπαρά στη διατροφή: Οι μεγαλύτεροι μύθοιΛιπαρά στη διατροφή: Οι μεγαλύτεροι μύθοι

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να βλέπουμε τα λιπαρά με κακό μάτι. Ή, μάλλον, ήρθε η ώρα να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα ωφέλιμα από τα ανθυγιεινά.... Περισσότερα »

Καρκίνος του μαστού: Πώς θα προλάβετε την επανεμφάνισή τουΚαρκίνος του μαστού: Πώς θα προλάβετε την επανεμφάνισή του

Αν έχετε διαγνωστεί στο παρελθόν, πώς θα ελαττώσετε τον κίνδυνο υποτροπής της νόσου;... Περισσότερα »

Τι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου στην αιμοδοσίαΤι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου στην αιμοδοσία

Ηλεκτρονική ταυτότητα θα παρέχεται στους εθελοντές, ενώ οι σύλλογοί τους θα οργανώνουν καμπάνιες μόνο σε συνεννόηση με το ΕΚΕΑ.... Περισσότερα »

Πώς θα σταματήσω την υπερφαγία;Πώς θα σταματήσω την υπερφαγία;

Η υπερφαγία δεν μας εμποδίζει μόνο να χάσουμε κιλά, αλλά μας βάζει σε κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές. Πώς θα την ελέγξουμε;... Περισσότερα »

Video - Σκλήρυνση κατά πλάκας

Εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης των πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή ως Σκλήρυνση κατά Πλάκας) και άλλα Απομυελινωτικά Νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης