Το Βήμα του ΑσθενήΦάρμακα & πρόσβασηΠρόσβαση στα φάρμακα

Τοποθέτηση Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7054 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

συλλογοσ ρευματοπαθων κρητησ
Μέλος

Εγγραφή: 1/8/2014
Δημοσιεύσεις: 1

Δημοσίευση: 30 Αυγούστου 2016

Αφορά: Ψωριασική αρθρίτιδα, Ψωρίαση, Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, Σπάνιοι Καρκίνοι, Σκληρόδερμα, Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, Οστεοαρθρίτιδα, Νόσος του Chron, Νόσος Hodgkin's, Νεφροπάθεια, Μελάνωμα , Λευχαιμία, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος, Αρθρίτιδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/8/2016


Θέμα: «Τοποθέτηση Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων»


Με το από 22/8/2016 Δελτίο τύπου, ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του φαρμακείου του οργανισμού στα Χανιά. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα και το φαρμακείο λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες 08:30-12:30, ενώ θα υπάρχει απογευματινή λειτουργία κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 15:00-19:00. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης ευχαριστεί θερμά γι’ αυτό τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ καθώς και την 7η ΥΠΕ Κρήτης κι εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ήδη δρομολογείται η οριστική λύση του θέματος, ώστε να εξασφαλιστεί η αυτόνομη λειτουργία του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στα Χανιά.
Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης με την από 26/7/2016 κοινή επιστολή (με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», καθώς και τον Σύνδεσμο Νεφροπαθών και Μεταμοσχευθέντων Ν. Χανίων «Η Ζωή») είχε ζητήσει την επίλυση του προβλήματος που παρουσιάστηκε λόγω της μετάταξης του φαρμακοποιού σε άλλη υπηρεσία. Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ καθώς και τον Υπουργό Υγείας, να «επιδείξουν ένα ασθενοκεντρικό πρόσωπο και να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα φροντίδα τους πάσχοντες», ώστε να βγουν από τη μεγάλη ταλαιπωρία των μετακινήσεων, προκειμένου να προμηθευτούν έγκαιρα τις θεραπείες τους.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση και στα νοσοκομείαΗλεκτρονική συνταγογράφηση και στα νοσοκομεία

Ο μηχανισμός θα καλύπτει νοσηλευόμενους ασθενείς. Αποβλέπει στην παρακολούθηση της συμπεριφοράς των γιατρών και στην εφαρμογή των θεραπευτικών πρωτοκόλλων.... Περισσότερα »

Φαγητό στο εστιατόριο: Πώς να μην το παρακάνουμεΦαγητό στο εστιατόριο: Πώς να μην το παρακάνουμε

Επειδή οι μερίδες των εστιατορίων είναι μεγάλες και φορτωμένες λιπαρά, με τα παρακάτω tips δεν θα ξεφύγουμε από τη διατροφή μας.... Περισσότερα »

Αναιμία: Τι είναι και τι την προκαλεί;Αναιμία: Τι είναι και τι την προκαλεί;

Πώς μπορεί να προκληθεί η αναιμία και ποια είναι τα συμπτώματά της;... Περισσότερα »

CrossFit : Οι συνήθεις τραυματισμοίCrossFit : Οι συνήθεις τραυματισμοί

Χρήσιμες πληροφορίες για να κατανοήσουμε καλύτερα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς στο είδος άσκησης που τα τελευταία 10 χρόνια απέκτησε και στην Ελλάδα ... Περισσότερα »

Video - Μαθητές και όραση

Όπως κάθε χρονιά στις αρχές Σεπτέμβρη έτσι και φέτος μια καινούρια στρατιά μαθητριών και μαθητών είναι στις επάλξεις για να ξεκινήσουν τη μακρόχρονη μαθητική τους εμπειρία. Φυσικά είναι εποχή που οι γονείς ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης