Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΑθλητικά νέα

”Στη μνήμη του δότη μου”

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7723 επισκέπτες - 3 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 936

Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2014
Τροποποίηση: 15 Ιουλίου 2014

Αφορά: Υπέρταση, Συγγενείς Καρδιοπάθειες, Στεφανιαία νόσος, Καρδιακή ανεπάρκεια, Έμφραγμα, Αρρυθμίες

”Ο Ernesto Antonio απο την Ιρλανδία με μεταμόσχευση καρδιάς, ένας από τους κορυφαίους αθλητές αντοχής στο τρέξιμο και ποδηλασία. Έχει κάνει συχνά μαραθωνίους ενώ στους αγώνες σήμερα έκανε τα 4 χμ σε 20 λεπτά. Στη φανέλα του γράφει: « Στη μνήμη του δότη μου».”

Ανταπόκριση του κ. Πέτρου Κακολύρη από τους αθλητικούς Αγώνες στην Λιθουανία (φωτό)

 • Απάντηση

Απαντήσεις

elenkar
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 259

#1 Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2014

Είναι φοβερό το τι μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος αν έχει θέληση και προπαντός αγάπη για την ζωή....

Καταπληκτικό δημοσίευμα! Μπράβο που αναδεικνύονται τέτοιες ιστορίες!!

 • Απάντηση

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 936

#2 Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2014

Ευχαριστούμε πολύ παρά το γεγονός ότι τα συγχαρητήρια ανήκουν στον κ. Κακολύρη!!

 • Απάντηση

μαιρη43
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 58

#5 Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2014

Τα συγχαρητηρια πρεπει να κατανεμονται ανά περιπτωση σε ολους. Δηλαδή πρωτα απ ολα στον ιδιο τον δρομεα, για το σθενος και την προσπλαθεια, κυριως ομως για το οτι δεν ξεχνα το δοτη του και με ενεργες πραξεις τον τιμα συνεχως. Μετά θερμα συγχαρητήρια στον κ. Κακολύρη για την είδηση, αλλά και για τη συμμετοχή του ιδίου σε μια τλετοια διοργάνωση. Τέλος, ομως, συγχαρητήρια και στον διαχειριστή ή τον υπεύθυνο του βήματος, που επέλεξε να προβάλλει αυτή τη δημοσίευση, με την οποία, για μια ακόμη φορα τον τελευταίο μήνα περίπου , αναδεικνύεται μία αλλη διαφορετική οπτική προσεγγισης και θεματολογίας στο φορουμ, πιο ανθρωπινη, συμμετοχική και ενεργά πληροφοριακή.

 • Απάντηση

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 936

#6 Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2014
Τροποποίηση: 15 Ιουλίου 2014

Ευχαριστούμε μαίρη43. Στόχος είναι τα θέματά μας να ακουμπούν ευαίσθητες χορδές που με την σειρά τους ενεργοποιούν την συμμετοχική διάθεση όχι μόνο στο forum αλλά και γενικά στη ζωή . Όπως στο παράδειγμα με τον μεταμοσχευθέντα Ιρλανδό που όχι απλά δεν το βάζει κάτω αλλά επιμένει στον αθλητισμό, με όπλο την καρδιά του δότη του. Τα συγχαρητήρια και την συμμπαράστασή μας μας σε όλους αυτούς τους ψυχικά σθεναρούς ανθρώπους αλλά και εκείνους που πρόεφεραν σε άλλους τη ζωή!

 • Απάντηση

nikast
Μέλος

Εγγραφή: 7/7/2014
Δημοσιεύσεις: 265

#7 Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2014
Τροποποίηση: 16 Ιουλίου 2014

Δεν υπάρχουν στην εποχή μας άνθρωποι που υστερούν λόγω ασθένειας. Υποτίθεται ότι βρισκόμαστε σε μια άλλη χρονική περίοδο όπου τα στερεότυπα, τα ταμπού και οι προκαταλήψεις θα πρέπει να είναι παρελθόν. Παρόμοιες ειδήσεις που συγκινούν, σποκσλύπτουν ταυτόχρονα τι κάνει η θέληση για ζωή. Και υπενθυμίζουν ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο!

 • Απάντηση

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 936

#8 Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2014

Σαφώς nikast!

Όχι απλά τίποτε δεν είναι Ακατόρθωτο αλλά η θέληση για ζωή ενεργοποιεί μια μεγάλη εσωτερική δύναμη που με την σειρά της κάνει τα πάντα δυνατά. Μακάρι οι άνθρρωποι να βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας ως αφορμή. Με λίγα λόγια να μάθουν να ζουν πραγματικά, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

 • Απάντηση

efi4
Μέλος

Εγγραφή: 7/3/2013
Δημοσιεύσεις: 249

#9 Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2014

Είναι συγκλονιστικό να βλέπουμε τέτοια νέα!... για την δύναμη και την επιμονή που έχει ο άνθρωπος. Για έναν λαό του συνεχώς δοκιμάζετε (εμείς δηλαδή!), είναι σημαντικό να μπορεί να ανακαλύψει την δύναμη που κρύβετε μέσα του. Είμαστε μόνοι σε αυτήν την ζωή. Αν το καταλάβουμε, τότε μπορούμε να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στον εαυτό μας και κατ’ επέκταση στην κοινωνία. Ευχαριστώ πολύ

 • Απάντηση

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 936

#10 Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2014

Συμφωνούμε απόλυτα ΄Έφη. Ο αγώνας για την ζωή εμπεριέχει σημαντικά νέα από ανθρώπους που επέλεξαν να βρεθούν μπροστάρηδες όχι μόνο σε καμπάνιες ή πρωτοβουλίες αλλά στην ίδια την ζωή που πολλοί λησμονούν, θεωρώντας πως η καθημερινότητα καταπνίγει την επιθυμία. Λάθος όμως. Από μόνοι μας γυρίζουμε την πλάτη στο μεγαλύτερο δώρο που μας δόθηκε για κάποιο διάστημα, γιατί πολύ απλά ξεχνάμε πως ζούμε λίγο.

 • Απάντηση

nikast
Μέλος

Εγγραφή: 7/7/2014
Δημοσιεύσεις: 265

#11 Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2014

Η ζωή έχει πολλές πλευρές ανεξιχνίαστες, όψεις που θα έπρεπε κανείς να θυσιάσει πολύ χρόνο για να τις καταλάβει αλλά προπαντός να τις εμπεδώσει. Το παράδειγμα του εν λόγω αθλητή δεν είναι τίποτε άλλο παρά η πιο σημαντική παράμετρος της ζωής: το να θέλει κανείς να την ζει ψυχή τε και σώματι.

 • Απάντηση

nikast
Μέλος

Εγγραφή: 7/7/2014
Δημοσιεύσεις: 265

#12 Δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2014

Δεν είναι και λίγοι οι άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω παρά τα δυσάρεστα που τους έχουν συμβεί κατά καιρούς. Ο συμβιβασμός με το γεγονός της όποιας ασθένειας, πρέπει πάντα να συνοδεύεται αφενός από την ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά και αφετέρου από την ισχυρή θέληση για ζωή που εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους

 • Απάντηση

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 936

#13 Δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2014
Τροποποίηση: 21 Ιουλίου 2014

.......Θα λέγαμε συνεχίζοντας την πρότασή σου nikast πως είναι η ίδια η ζωή που αξιώνει σεβασμό και αποδοχή. Οι δυνάμεις του ανθρώπου είναι ανεξάντλητες αλλά πάνω απ΄όλα ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες από την στιγμή που ο ίδιος ο άνθρωπος θελήσει να τις αξιοποιήσει. Δεν είναι θεωρίες όλα αυτά.

 • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Yoga κατά του άγχους και της κατάθλιψηςYoga κατά του άγχους και της κατάθλιψης

Για πολλούς ασθενείς που αντιμετωπίζουν κατάθλιψη ή στρες, η yoga μπορεί να είναι πολύ ελκυστικός τρόπος για τον έλεγχο των συμπτωμάτων.... Περισσότερα »

Συμβουλές για όμορφο και λαμπερό δέρμαΣυμβουλές για όμορφο και λαμπερό δέρμα

Τέλος πια στο θαμπό, ''σπασμένο'' δέρμα, με πέντε απλά βήματα!... Περισσότερα »

Το παιδί μου έχει πονοκέφαλο: Πότε να ανησυχήσω;Το παιδί μου έχει πονοκέφαλο: Πότε να ανησυχήσω;

Οι πονοκέφαλοι στην παιδική ηλικία είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. αλλά πότε πρέπει να ανησυχήσετε;... Περισσότερα »

Λοιμώξεις καρδιακών ηλεκτρονικών συσκευών: Πρόληψη και θεραπείαΛοιμώξεις καρδιακών ηλεκτρονικών συσκευών: Πρόληψη και θεραπεία

Όπως σε όλες τις επεμβάσεις, η πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών είναι υπαρκτή. Πώς μπορούν να προληφθούν και να διαγνωστούν λοιμώξεις.... Περισσότερα »

Video - Οδηγίες προφύλαξης από τις αλλεργίες

Ο Αλλεργιολόγος Δρ. Ιωάννης Γαλατάς, εξηγεί ότι η αποφυγή της έκθεσης σε συγκεκριμένα αλλεργιογόνα είναι μία απλή και αποτελεσματική μέθοδος αν και μερικές φορές είναι δύσκολη η εφαρμογή της. Οι γύρεις ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης