Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΣυνεντεύξεις Τύπου - Συνέδρια - Ημερίδες

Για την παράδοση του νέου εξομοιωτή στο Νοσοκομείο Παίδων ”Αγία Σοφία” και την καταπληκτική δουλειά του συλλόγου ”Φλόγα”

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8369 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 925

Δημοσίευση: 2 Νοεμβρίου 2016
Τροποποίηση: 2 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκα εχθές στο Νοσοκομείο Παίδων - Αγία Σοφία για την παρουσίαση του νέου εξομοιωτή που προσέφερε ο σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» με χορηγία της Bayer Ελλάς, στο τμήμα Αξονικού - Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου. Πέρα από την παρουσίαση του πολύ σημαντικού αυτού εργαλείου για τα παιδιά, που μπορούν κατά αυτό τον τρόπο να αποφύγουν την αναισθησία, εντυπωσιάστηκα από την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει στο εν λόγω τμήμα ο Σύλλογος ”Φλόγα”. Η πρόεδρος του κα Τρυφωνίδου αλλά και η Διευθύντρια του Τμήματος Απεικονιστικών Μεθόδων Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου, Χριστιάνα Χατζηγιώργη, είχαν την ευγενή καλοσύνη να με ξεναγήσουν στους χώρους του τμήματος όπου υπάρχει αξονικός και μαγνητικός τομογράφος, ενημερώνοντάς με για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για να βοηθηθούν τα παιδιά με νεοπλασματικές και όχι μόνο ασθένειες. Ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα και από την διακόσμηση του χώρου που είναι πολύ φιλική προς τα παιδιά αλλά και την προθυμία όλων των εργαζομένων που σε εποχές κρίσης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Γίνεται ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά και αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια. Πάνω απ΄όλα όμως τα εύσημα ανήκουν στην ”Φλόγα” που βοήθησε σημαντικά στην διαμόρφωση του χώρου αυτού. Η επίδειξη του νέου εξομοιωτή έγινε παρουσία πολλών δημοσιογράφων. Αυτό που μου έμεινε όμως είναι ότι ακόμη στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζει να μνημονεύονται και το Βήμα του Ασθενή θα το κάνει με την πρώτη ευκαιρία.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 898

#1 Δημοσίευση: 2 Νοεμβρίου 2016

Συγχαρητήρια στην Φλόγα αλλά και όλους αυτούς που αγωνίζονται για τα παιδιά εν μέσω κρίσης. Οι προσπάθειές τους είναι συγκινητικές αλλά πάνω απ΄όλα επιλύουν σημαντικά προβλήματα που κανονικά είναι δουλειά του κράτους και συγκεκριμένα του αρμόδιου υπουργείου Υγείας!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Στοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετεΣτοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε

Ξέρετε πως πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά, αλλά μήπως οι γνώσεις σας για την στοματική υγιεινή σταματούν εκεί;... Περισσότερα »

Ποιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥΠοιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥ

Πιλοτικά θα λειτουργήσουν τους πρώτους 11 μήνες οι Τοπικές Ομάδες Υγείας, οι οποίες θα περάσουν σε επόμενο στάδιο χρηματοδότησης, έπειτα από αυτο - αξιολόγηση.... Περισσότερα »

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένοςΠώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένος

Οι εθισμοί καταστρέφουν τους ανθρώπους, και τις σχέσεις τους. Πώς θα καταλάβετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει εθισμό, και τι μπορείτε να κάνετε;... Περισσότερα »

Τα καλύτερα σνακ για να ρίξουμε τη χοληστερόληΤα καλύτερα σνακ για να ρίξουμε τη χοληστερόλη

Αν τα επίπεδα χοληστερόλης σας είναι αυξημένα, μπορείτε να τα ελαττώσετε με τα παρακάτω υγιεινά και πεντανόστιμα σνακ…... Περισσότερα »

Video - Ημερίδα με θέμα ‘Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII’

Στην Ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII» που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ, συμμετείχαν έμπειροι ομιλητές, με σημαντικό διαγνωστικό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης