Για την παράδοση του νέου εξομοιωτή στο Νοσοκομείο Παίδων ”Αγία Σοφία” και την καταπληκτική δουλειά του συλλόγου ”Φλόγα”

Βρέθηκα εχθές στο Νοσοκομείο Παίδων - Αγία Σοφία για την παρουσίαση του νέου εξομοιωτή που προσέφερε ο σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική...

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016, 11:39
Τροποποίηση: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016, 11:42

Διαχειριστής

Βρέθηκα εχθές στο Νοσοκομείο Παίδων - Αγία Σοφία για την παρουσίαση του νέου εξομοιωτή που προσέφερε ο σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» με χορηγία της Bayer Ελλάς, στο τμήμα Αξονικού - Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου. Πέρα από την παρουσίαση του πολύ σημαντικού αυτού εργαλείου για τα παιδιά, που μπορούν κατά αυτό τον τρόπο να αποφύγουν την αναισθησία, εντυπωσιάστηκα από την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει στο εν λόγω τμήμα ο Σύλλογος ”Φλόγα”. Η πρόεδρος του κα Τρυφωνίδου αλλά και η Διευθύντρια του Τμήματος Απεικονιστικών Μεθόδων Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου, Χριστιάνα Χατζηγιώργη, είχαν την ευγενή καλοσύνη να με ξεναγήσουν στους χώρους του τμήματος όπου υπάρχει αξονικός και μαγνητικός τομογράφος, ενημερώνοντάς με για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για να βοηθηθούν τα παιδιά με νεοπλασματικές και όχι μόνο ασθένειες. Ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα και από την διακόσμηση του χώρου που είναι πολύ φιλική προς τα παιδιά αλλά και την προθυμία όλων των εργαζομένων που σε εποχές κρίσης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Γίνεται ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά και αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια. Πάνω απ΄όλα όμως τα εύσημα ανήκουν στην ”Φλόγα” που βοήθησε σημαντικά στην διαμόρφωση του χώρου αυτού. Η επίδειξη του νέου εξομοιωτή έγινε παρουσία πολλών δημοσιογράφων. Αυτό που μου έμεινε όμως είναι ότι ακόμη στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζει να μνημονεύονται και το Βήμα του Ασθενή θα το κάνει με την πρώτη ευκαιρία.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ