”Κάνουμε Θόρυβο για μια αθόρυβη νόσο”

Συνέντευξη Τύπου διοργανώνεται με αφορμή την έναρξη της Εκστρατείας Ενημέρωσης Κοινού για την Ηπατίτιδα C με τίτλο «Κάνουμε Θόρυβο για μια Αθόρυβη...

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018, 10:12
Διαχειριστής

Συνέντευξη Τύπου διοργανώνεται με αφορμή την έναρξη της Εκστρατείας Ενημέρωσης Κοινού για την Ηπατίτιδα C με τίτλο «Κάνουμε Θόρυβο για μια Αθόρυβη Νόσο», την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00, στο Innovathens («Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι).

Η εκστρατεία αποτελεί κοινή πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η) και του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της εκστρατείας, των στόχων και των ενεργειών που θα την πλαισιώσουν, ενώ θα παρουσιαστούν νεότερα επιστημονικά δεδομένα αναφορικά με την αντιμετώπιση της Ηπατίτιδας C.

Ομιλητές:

- Καθηγητής Γεώργιος Παπαθεοδωρίδης, Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Η., Διευθυντής Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ”Λαϊκό”
- Γεώργιος Καλαμίτσης, Πρόεδρος Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ