Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΣυνεντεύξεις Τύπου - Συνέδρια - Ημερίδες

4o Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών Patients in Power

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 3386 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

σωματειο καλυψω
Σύλλογος - Σωματείο

Εγγραφή: 11/3/2015
Δημοσιεύσεις: 13

Δημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2015

Αφορά: Ψωριασική αρθρίτιδα, Ψωρίαση

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών αποτελεί ένα forum ανοικτής ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και καλών πρακτικών μεταξύ των ασθενών, αλλά και όλων των εταίρων στο χώρο της υγείας. Στοχεύει, επίσης, στην ενδυνάμωση και κατάρτιση των ασθενών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τις πολιτικές υγείας και διδάσκοντας τις απαραίτητες δεξιότητες για να ζει κάποιος με μια χρόνια ή σπάνια ασθένεια και τις επιπτώσεις της, αλλά και πως να κινηθεί στο πολύπλοκο σύστημα υγείας.

Στις 18 Νοεμβρίου, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, ανοίγει τις εργασίες του το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών. Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός θα συζητήσει με εκπροσώπους των ασθενών γύρω από τα πιο σημαντικά οριζόντια θέματα που απασχολούν τους έλληνες ασθενείς, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Ιωάννης Μπασκόζος θα απευθύνει τον εναρκτήριο χαιρετισμό του Συνεδρίου.

Εκπρόσωποι των Ασθενών, του ΕΟΦ, των ΥΠΕ, της ΟΕΝΓΕ, της ΕΝΕ, του ΠΦΣ, του ΣΦΕΕ, του ΙΦΕΤ, του Υπουργείου, Ιατροί μεγάλων νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί συζητούν και καταθέτουν τις προτάσεις τους.

Το Καλυψώ συμμετέχει στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και στηρίζει ενεργά τη προσπάθεια των συλλόγων ασθενών στη διεικδίκηση ενός καλύτερου αύριου.

Δείτε λεπτομέρειες http://www.patientsinpower.gr/

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 731

#1 Δημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2015

Γαι άλλη μια χρονιά θα γίνει ένα ακόμη συνέδριο για τους ασθενείς και τα προβλήματά τους. Ελπίζω να βγεί κάτι. Το ”Βήμα του Ασθενή” θα είναι εκεί?

  • Απάντηση

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 923

#2 Δημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2015

Ασφαλώς και το Βήμα θα βρίσκεται στο συνέδριο. Πως θα μπορούσε να λείψει άραγε? Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Το νέο Μνημόνιο για clawback, περίθαλψη, φαρμακείαΤο νέο Μνημόνιο για clawback, περίθαλψη, φαρμακεία

Μειώσεις τιμών στα φάρμακα, αλλαγές στο clawback, παραπομπές ασθενών στα νοσοκομεία από οικογενειακούς γιατρούς και ρυθμίσεις για τα φαρμακεία, περιλαμβάνονται ... Περισσότερα »

Η επίδραση της καρδιαναπνευστικής άσκησης στην οστεοαρθρίτιδα γόνατοςΗ επίδραση της καρδιαναπνευστικής άσκησης στην οστεοαρθρίτιδα γόνατος

Το αμερικανικό κολλέγιο ρευματολογίας και η ευρωπαϊκή ένωση κατά των ρευματισμών συστήνουν την άσκηση ως μέρος της θεραπείας για την οστεοαρθρίτιδα του ... Περισσότερα »

Καθημερινές συνήθειες που καταστρέφουν το συκώτι μαςΚαθημερινές συνήθειες που καταστρέφουν το συκώτι μας

Οι μεγαλύτεροι – και πιο ύπουλοι – κίνδυνοι που βλάπτουν το συκώτι μας…... Περισσότερα »

Χρόνια κόπωση: Ο ρόλος του ανοσοποιητικού συστήματοςΧρόνια κόπωση: Ο ρόλος του ανοσοποιητικού συστήματος

Ορισμένες από τις πιο σημαντικές έρευνες του 2017 αναδεικνύουν την κακή λειτουργικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος στο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.... Περισσότερα »

Video - Σημαντική αύξηση της επιβίωσης των πρόωρων νεογνών

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός γεννήσεων πρόωρων νεογνών, όμως παράλληλα έχει αυξηθεί θεαματικά και η επιβίωσή τους-χωρίς ιδιαίτερα νευροαναπτυξιακά προβλήματα-ακόμη και αυτών που ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης