Το Βήμα του ΑσθενήΝοσοκομειακή περίθαλψηΧημειοθεραπεία - Ακτινοθεραπεία

Ταλαιπωρία με την ακτινοθεραπεία στην Κρήτη

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 6866 επισκέπτες - 1 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

paraskevas
Μέλος

Εγγραφή: 26/11/2014
Δημοσιεύσεις: 10

Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2015

Διαχρονική είναι η καθημερινή ταλαιπωρία δεκάδων καρκινοπαθών από τα Χανιά, οι οποίοι πηγαίνουν στο Ηράκλειο για ακτινοθεραπεία, αλλά αρκετές φορές βρίσκουν το μηχάνημα χαλασμένο.
«Δεν μπορεί να υπάρχει μία ενημέρωση ώστε να μην κάνουν άδικα τόσο δρόμο» διερωτάται εύλογα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”, επισημαίνοντας ότι «οι ασθενείς αυτοί είναι άνθρωποι και όχι ζώα για να τυγχάνουν τέτοιας συμπεριφοράς».
Ο κ. Αδοντάκης εξηγεί ότι το μοναδικό μηχάνημα ακτινοθεραπείας που λειτουργεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου έχει συχνά βλάβες, με αποτέλεσμα δεκάδες Χανιώτες, αλλά και Ρεθυμνιώτες, να κάνουν άδικα τη διαδρομή, αφού δεν υπάρχει ενημέρωση από το Νοσοκομείο.
«Εχουμε προτείνει να βρούμε ακόμα κι εμείς έναν εθελοντή που θα τηλεφωνά στους ασθενείς να τους ενημερώνει, αλλά ούτε αυτή η πρότασή μας έχει γίνει δεκτή» εξηγεί χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «μοναδική ελπίδα για να μπει τέλος στην ταλαιπωρία είναι να λειτουργήσει μία τέτοια μονάδα στη Δυτική Κρήτη».

Read more: http://www.haniotika-nea.gr/taleporia-karkinopathon/νοixzz3nDTipk00

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 827

#1 Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτη ταλαιπωρία! Καλά είναι δυνατόν να μην επιτρέπουν σε κάποιον να ενημερώνει για να αποφευχθεί αυτή η ταλαιπωρία?

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Συνέδριο ‘’Pharma Transformation - Compliance in a Digital Era’’Συνέδριο ‘’Pharma Transformation - Compliance in a Digital Era’’

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 2ο εξειδικευμένο συνέδριο για θέματα συμμόρφωσης στο χώρο του φαρμάκου στην εποχή της ψηφιακής υγείας.... Περισσότερα »

Εκατομμύρια Έλληνες χωρίς περίθαλψηΕκατομμύρια Έλληνες χωρίς περίθαλψη

Ένας στους πέντε φτωχούς δεν υποβάλλεται σε θεραπεία ή εξετάσεις, επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, όπως προκύπτει από έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ.... Περισσότερα »

Buddha bowls: H νέα τάση της υγιεινής διατροφήςBuddha bowls: H νέα τάση της υγιεινής διατροφής

Λαμπερά χρώματα, ποικιλία από τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά, συγκεντρωμένα όλα σε ένα… μπολ. Και το καλύτερο; Αποτελεί πλήρες γεύμα!... Περισσότερα »

Πώς θα προστατεύσω τον εγκέφαλό μου από τη γήρανσηΠώς θα προστατεύσω τον εγκέφαλό μου από τη γήρανση

Όσο μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας γίνεται πιο αδύναμος… εκτός και αν ακολουθούμε τις παρακάτω συμβουλές!... Περισσότερα »

Video - Γυναικολογικοί Καρκίνοι και αντιμετώπιση τους

Αντιμετώπιση γυναικολογικών καρκίνων λαπαροσκοπικά ή με ρομποτική υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης