Η γυναίκα δεν παύει να είναι γυναίκα και στην εμμηνόπαυση. Για τη φροντίδα του εαυτού και της εμφάνισής της, έχει σύμμαχο τη νέα κρέμα Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης για γυναίκες στην εμμηνόπαυση 50+.

Η εμμηνόπαυση αποτελεί σταθμό στη ζωή της γυναίκας, καθώς συντελούνται αλλαγές στο σώμα και στην ψυχολογία της, εξαιτίας της ορμονικής επιβράδυνσης. Η μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων οδηγεί σε εξάψεις, που δυσκολεύουν το σωστό ύπνο. Έρευνες δείχνουν ότι συμπτώματα εμμηνόπαυσης, όπως ύπνου, νυχτερινές εφιδρώσεις, εξάψεις και κούραση, μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση και την ευεξία.

Συναισθηματικές διακυμάνσεις είναι φυσιολογικό μέρος της εμμηνόπαυσης. Η ευερεθιστότητα και τα συναισθήματα λύπης είναι τα πιο συνήθη συμπτώματα που αφορούν τη διάθεση.

Ορισμένες γυναίκες πριν ή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης. Αν σας είναι όλο και πιο δύσκολο να ανταποκριθείτε, επισκεφτείτε ειδικό.

Κι όμως η εμμηνόπαυση είναι μία από τις πιο όμορφες περιόδους της θηλυκής ωριμότητας και κυρίως δεν είναι παύση στις ανάγκες μιας γυναίκας να είναι και να νιώθει όμορφη.

Μετά από 14 χρόνια έρευνας και εξειδίκευσης στον τομέα της εμμηνόπαυσης, τα εργαστήρια της Vichy, σε συνεργασία με τον καθηγητή και ιατρό Δερματολόγο Δρ. Χρήστο Ζουμπούλη, μελέτησαν για πρώτη φορά τη δράση της ορμόνης της νεότητας, DHEA, στην επιδερμίδα. Αξιοποιώντας τα αποτελέσματα της μελέτης δημιούργησαν το πρώτο Σύμπλοκο Αναπλήρωσης που μιμείται τη δράση της DHEA και με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να μεταμορφώνεται σε όλα τα επίπεδα: ξαναβρίσκει την πυκνότητα και ελαστικότητά της, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται, η χαλάρωση μειώνεται. Η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται.

Το σύμπλοκο Αναπλήρωσης, έχοντας ως βάση το Ιαματικό Νερό της Vichy μαζί με ένα μοναδικό συνδυασμό 5 δερματολογικών δραστικών συστατικών (Υαλουρονικό Οξύ, Hedione, Hepes, Hydrovance και μια άνευ προηγουμένου υψηλή συγκέντρωση Pro-Xylane), οδήγησε στη νέα Κοσμητολογία Αναπλήρωσης με αποτελεσματικότητα σε όλους τους βασικούς δείκτες νεότητας της επιδερμίδας.

Το Σύμπλοκο Αναπλήρωσης έχει ενσωματωθεί σε δυο κρέμες προσώπου Neovadiol, μια για ξηρή επιδερμίδα και μια για κανονική-μεικτή επιδερμίδα, καθώς και σε ένα serum.

Το Pro-Xylane δρα στο κολλαγόνο I και στο κολλαγόνο III, που αποτελούν πηγές σφριγηλότητας και πυκνότητας, έχει δράση στο πάχος της επιδερμίδας μέσω αύξησης της σύνθεσης των γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις καφέ κηλίδες, καθώς δρα στους οινοβλάστες. Η επιδερμίδα αποκαθίσταται σε όλα τα επίπεδα, “γεμίζει και γίνεται πιο σφριγηλή.

Χάρη στο δραστικό συστατικό Hepes, γνωστό για τις στοχευμένες απολεπιστικές του ιδιότητες, η απολέπιση ρυθμίζεται, η κυτταρική ανανέωση ευνοείται, η όψη της επιδερμίδας αλλάζει και αντιμετωπίζεται δραστικά η τραχύτητά της.

Χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ και στο δραστικό ενυδατικό συστατικό Hydrovance, 7 ημέρες μετά τη χρήση της κρέμας, η επιδερμίδα ενυδατώνεται κατά 94% και γίνεται πιο λεία, άνετη και απαλή. Το Hedione αυξάνει τη φυσική παραγωγή λιπιδίων, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να έχει μεγαλύτερη άνεση και ελαστικότητα.

Φροντίζοντας την επιδερμίδα μας, φροντίζουμε τον εαυτό μας και αποκτούμε μια ανεκτίμητη αίσθηση ικανοποίησης και ευζωίας.

Στην εμμηνόπαυση, καμία παύση στη νεότητα της επιδερμίδας. #nopause

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα