Η Άνοιξη έχει μπει πια για τα καλά και εσείς δεν σταματάτε να χαμογελάτε. Η μέρα διαρκεί περισσότερο, τα λουλούδια στο μπαλκόνι σας άνθισαν και οι βόλτες στους δρόμους σας ζαλίζουν από τις μεθυστικές μυρωδιές.

Εσείς που ντρέπεστε κάθε φορά που θέλετε να χαμογελάσετε και κρύβεστε για να μη σας δει κανείς, μόλις βρήκατε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να αποκτήσετε το όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο που σας αξίζει.

Ο 'άσσος' στο μανίκι σας λέγεται όψεις χωρίς τρόχισμα και χρησιμοποιεί την πιο hi-tech τεχνολογία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο της αισθητικής οδοντιατρικής. Σε δύο μόνο ραντεβού, χωρίς πόνο και με τα πιο σύγχρονα μέσα μπορείτε να έχετε το χαμόγελο που πάντα θέλατε.

Στο πρώτο ραντεβού ο οδοντίατρος παίρνει φωτογραφίες του προσώπου και των δοντιών και σχεδιάζει μαζί σας το νέο σας χαμόγελο. Πολύ συχνά μπορεί να μη χρειαστεί καν αναισθησία ή τρόχισμα των δοντιών. Σε αυτό το ραντεβού μπορεί να γίνει και η λήψη αποτυπωμάτων.

Τα αποτυπώματα στέλνονται στο εξειδικευμένο εργαστήριο, όπου η κάθε όψη χτιζεται ξεχωριστά έτσι ώστε να έχει το κατάλληλο πάχος και ύψος, ικανό να μεταμορφώσει το σχήμα του κάθε δοντιού, πριν την παραγωγή της.

Το τελικό στάδιο της παραγωγής, προσφέρει λεπτές όψεις 0.4 χιλ. σαν φακούς επαφής (ultra-thin veneers) από την πορσελάνη e-max, έτσι ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο κάθε δόντι ξεχωριστά.

Στο δεύτερο ραντεβού οι όψεις συγκολλούνται στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών. Η διαδικασία κρατάει μια ώρα και τις πιο πολλές φορές δεν χρειάζεται αναισθησία.
Μάλιστα για όσους είναι περίεργοι σχετικά με το αποτέλεσμα, η ψηφιακή τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ραντεβού να δουν μια ψηφιακή απεικόνιση (digital preview) στον υπολογιστή, του νέου σας χαμόγελου.

Θέλετε να μάθετε και το πιο σημαντικό; Το νέο αστραφτερό και φυσικό χαμόγελο των ονείρων σας θα διαρκέσει 10-15 χρόνια, χάρη στο νέο υλικό πορσελάνης, ενώ εσείς θα δείχνετε με καμάρι την υπέροχη οδοντοστοιχία σας!

Χαμογελέστε! Είναι μεταδοτικό!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο