Αποσύρεται παρτίδα φαρμάκου για την καρδιά - Οδηγίες από τον ΕΟΦ
pro.iatronet.gr

Δευτέρα 20 Μαρτίου

Δεν βλέπετε το newsletter σωστά; Δείτε:
https://pro.iatronet.gr/234/newsletter
Ειδήσεις για επαγγελματίες της Υγείας
Στο τραπέζι το screening που σώζει ζωές στον καρκίνο του πνεύμονα

Στο τραπέζι το screening που σώζει ζωές στον καρκίνο του πνεύμονα
Σε στάδιο επεξεργασίας στο υπουργείο Υγείας οι κατευθυντήριες οδηγίες για τον προσυμπτωματικό έλεγχο. Τι ειπώθηκε στο συνέδριο της Ιατρικής του ΑΠΘ.


Προβολή

Επιλογές


DISCLAIMER
Το Professionals Newsletter απευθύνεται αυστηρά σε επαγγελματίες υγείας. Οποιαδήποτε προώθηση του παρόντος newsletter ή κοινοποίηση του περιεχομένου του σε μη επαγγελματία υγείας απαγορεύεται ρητά και η IATPONET ΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το παρόν Professionals Newsletter σας αποστέλλεται διότι δηλώσατε ενδιαφέρον να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικής ενημέρωσης από την IATPONET ΕΠΕ. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αποστολή ενημερωτικών e-mail μπορείτε να διαγραφείτε.
Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την ΙΑΤΡΟΝΕΤ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε., Παπανικολή 50, Χαλάνδρι, 15232 καλέστε στο 210 6856120.
Οι πληροφορίες του Newsletter του iatronet.gr προσφέρονται μόνο για ενημέρωση και προσωπική χρήση των επισκεπτών του και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΙΑΤΡΟΝΕΤ ΕΠΕ. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναδιανομή, ανατύπωση και καθ' οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευση των κειμένων, των πληροφοριών και των στοιχείων του iatronet.gr εκτός των περιπτώσεων που ορίζουν οι Όροι Χρήσης του iatronet.gr.
Το iatronet.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Η χρήση του συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων Χρήσης του.

ΕΓΓΡΑΦΗ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Εάν επιθυμείτε έχετε την δυνατότητα να διαγραφείτε από τη λίστα εβδομαδιαίων ενημερώσεων, να διαγραφείτε από όλες τις ενημερώσεις, ή να διαγράψετε το λογαριασμό σας.
Για το iatronet.gr
Ο Τομέας Ενημέρωσης - e-mail: [email protected]


Ταυτότητα - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα - Διαφημιστείτε στο iatronet.gr
© iatronet.gr 1999-2022 - Website by https://www.theratron.gr

Το iatronet.gr πληρεί τις προδιαγραφές του κώδικα δεοντολογίας «Health on the Net» (HON) περί αξιόπιστων πληροφοριών υγείας: επιβεβαιώστε

δ {accountaddress}