Πώς να διαχειριστούμε τον χαμό ενός αγαπημένου προσώπου
www.iatronet.gr

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου

Δεν βλέπετε το newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.iatronet.gr/82/newsletter
Πώς να διαχειριστούμε τον χαμό ενός αγαπημένου προσώπου

Πώς να διαχειριστούμε τον χαμό ενός αγαπημένου προσώπου
Το πένθος είναι διαφορετικό για τον καθένα και τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν πολύ σκοτεινά για λίγο καιρό. Τι μπορούμε να κάνουμε;


Προβολή

Επιλογές


DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter του iatronet.gr, μπορείτε να διαγραφείτε.
Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την ΙΑΤΡΟΝΕΤ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε., Παπανικολή 50, Χαλάνδρι, 15232 καλέστε στο 210 6856120.
Οι πληροφορίες του Newsletter του iatronet.gr προσφέρονται μόνο για ενημέρωση και προσωπική χρήση των επισκεπτών του και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΙΑΤΡΟΝΕΤ ΕΠΕ. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναδιανομή, ανατύπωση και καθ' οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευση των κειμένων, των πληροφοριών και των στοιχείων του iatronet.gr εκτός των περιπτώσεων που ορίζουν οι Όροι Χρήσης του iatronet.gr.
Το iatronet.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Η χρήση του συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων Χρήσης του.

ΕΓΓΡΑΦΗ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Εάν επιθυμείτε έχετε την δυνατότητα να διαγραφείτε από τη λίστα εβδομαδιαίων ενημερώσεων, να διαγραφείτε από όλες τις ενημερώσεις, ή να διαγράψετε το λογαριασμό σας.
Για το iatronet.gr
Ο Τομέας Ενημέρωσης - e-mail: [email protected]


Ταυτότητα - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα - Διαφημιστείτε στο iatronet.gr
© iatronet.gr 1999-2021 - Website by https://www.theratron.gr

Το iatronet.gr πληρεί τις προδιαγραφές του κώδικα δεοντολογίας «Health on the Net» (HON) περί αξιόπιστων πληροφοριών υγείας: επιβεβαιώστε

δ {accountaddress}