Αν θέλετε να ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι, οι παρακάτω ασκήσεις είναι ό,τι χρειάζεστε!
Με ποιους τρόπους η αερόβια άσκηση βοηθάει στην απώλεια βάρους;
Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι που μας βοηθούν να καίμε λίπος όταν γυμναζόμαστε. Ας τους γνωρίσουμε.
Οι παρακάτω ασκήσεις είναι ίσως οι καλύτερες για να κάψετε πολλές θερμίδες σε λίγη ώρα και αξίζουν μια θέση στο πρόγραμμα γυμναστικής σας.
Ώρα να γυμνάσουμε τον κορμό, τα χέρια και τους ώμους με τρεις πολύ απλές, μα πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις.
Τα κλασικά ροκανίσματα μόνο δεν πρόκειται να μας φέρουν αποτελέσματα. Ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις για σφιχτούς κοιλιακούς και επίπεδη κοιλιά.
Η άσκηση με όργανα παθητικής γυμναστικής υπόσχεται αδυνάτισμα και σφιχτούς κοιλιακούς χωρίς κόπο… Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Είστε έτοιμοι να κάψετε το περιττό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς; Χρειάζεται δουλειά, αλλά οι παρακάτω συμβουλές θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.
Προσέξτε το σώμα σας και χτίστε μυϊκή μάζα ενσωματώνοντας τις παρακάτω ασκήσεις στο πρόγραμμά σας.
Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι από τα σημαντικότερα - και πιο παρεξηγημένα - κομμάτια του αδυνατίσματος. Ας δούμε μερικούς κανόνες για να τις κάνουμε σωστά.
Όλοι ξέρουμε ότι η σκληρή γυμναστική είναι απαραίτητη για να χτίσουμε γερούς μύες. Ας δούμε, όμως, τι άλλο οφείλουμε να κάνουμε για να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα.
Αν θέλουμε να χάσουμε λίπος, με ποιον τρόπο πρέπει να επιλέξουμε τη γυμναστική και τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε;
Θέλετε ενδυνάμωση και μυϊκή τόνωση στην κοιλιακή χώρα; Έχουμε για εσάς πέντε σούπερ ασκήσεις σε μια δεκάλεπτη προπόνηση κοιλιακών για μέγιστα αποτελέσματα.
Είναι εφικτό να αδυνατίσουμε χωρίς δίαιτα με γυμναστική μόνο; Τι απαντούν οι διατροφολόγοι σε μια συχνή απορία.
Για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους κοιλιακούς σας, πέρα από προσεγμένη διατροφή, θα πρέπει να ακολουθήσετε και την κατάλληλη προπόνηση. Επτά ασκήσεις που φέρνουν αποτελέσματα.
Αν θέλετε να γυμνάσετε συνολικά το σώμα σας και να δυναμώσετε όλους σας τους μύες, δείτε πέντε σούπερ και αποτελεσματικές ασκήσεις για δύναμη σε όλο το σώμα.
Θέλετε να γυμναστείτε αποτελεσματικά όμως δεν βρίσκετε χρόνο; Ιδού μια επτάλεπτη προπόνηση χωρίς εξοπλισμό για ανελέητο κάψιμο θερμίδων.
'Εξι αποτελεσματικές ασκήσεις για κοιλιακούς που δεν περιλαμβάνουν ροκανίσματα.
Δώστε σχήμα και ανορθώστε το στήθος σας κάνοντας πέντε απλές, αλλά άκρως αποτελεσματικές ασκήσεις.
Δείτε ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι και εγγυώνται εμφανή αποτελέσματα, αν τις κάνετε σωστά.
Τρικέφαλοι χεριών: ένας ύπουλος εχθρός του 'ωραίου σώματος'
Αποκτήστε το six pack που πάντα θέλατε συνδυάζοντας σε μια προπόνηση οκτώ ασκήσεις – «φωτιά» για επίπεδη κοιλιά.
Ενδυνάμωση και κάψιμο θερμίδων μόνο με το βάρος του σώματος στο... μπαλκόνι μας; Και όμως, γίνεται.
Ξεχάστε κρέμες αδυνατίσματος και «θαυματουργά» κολάν. Δώστε σχήμα και τονώστε μυϊκά τα πόδια σας, κάνοντας πέντε ασκήσεις στο σπίτι.
Δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος απώλειας λίπους. Απαιτείται υπομονή, συνέπεια και συνέχεια στην προπόνηση και τη διατροφή.
Αδυνάτισμα στην κοιλιά, στους γλουτούς, στα χέρια. Μάθετε τις βασικές αρχές για να χάσετε λίπος από το σώμα σας.
6 απλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στην παραλία ώστε η επιστροφή σου το Σεπτέμβριο από τις διακοπές να σε βρει με τέλειους γλουτούς!
Ενα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με συστηματική σωματική άσκηση, μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα αποτελέσματα. Μια αποτελεσματική εικοσάλεπτη προπόνηση Κυκλικής Περιφερικής Αντίστασης.
Ποιος τύπος άσκησης βοηθά περισσότερο στη μείωση του κοιλιακού λίπους; Τα ατέλειωτα σετ κοιλιακών θα βοηθήσουν την κατάσταση ή μήπως ο διάδρομος θα αποδειχτεί καλύτερος σύμμαχος;
Με τον όρο αερόβια άσκηση εννοούμε την άσκηση που περιλαμβάνει ή βελτιώνει την κατανάλωση οξυγόνου από το σώμα.
Η θετικότητα ξεπέρασε το 10% στη Μαλεσίνα, ενώ υψηλά ποσοστά καταγράφηκαν στον Εύοσμο και στον Πειραιά.... Περισσότερα »
Από τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, 591 εντοπίζονται στην Αττική και 136 στη Θεσσαλονίκη.... Περισσότερα »
Σε μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα είναι καλυμμένες όλες οι κλίνες ΜΕΘ, ενώ σε άλλα καλύπτονται αμέσως. Συνεχή είναι τα ρεκόρ στις εισαγωγές ασθενών με CoViD-19.... Περισσότερα »
Μπορεί το τσάι, αυτό το τόσο ωφέλιμο ρόφημα να γίνει εθιστικό; Οι μελέτες λένε πως ναι. Ποια είναι τα σημάδια εξάρτησης;... Περισσότερα »
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου 2021), ο Δρ Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, Γαστρεντερολόγος- Ηπατολόγος, Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ μας ... Δείτε το video