Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014

Πιστοποιημένο προϊόν για λοιμώδη νοσήματα το αντιβιοτικό cadazolid

Το νέο αντιβιοτικό cadazolid της Actelion χαρακτηρίζεται επισήμως ως Πιστοποιημένο Προϊόν για Λοιμώδη Νοσήματα από τον FDA των ΗΠΑ για τη θεραπεία της διάρροιας που σχετίζεται με το Clostridium difficile.

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Imodium Instant κατά της διάρροιας

Η διάρροια δεν χρειάζεται πλέον να σας ταλαιπωρεί και να σας χαλάει τη μέρα! Αντιμετωπίστε τη με το Imodium και επαναφέρετε το πεπτικό σας σύστημα στο φυσιολογικό του ρυθμό.

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012

Συμβουλές για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου επηρεάζει το παχύ έντερο και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα όπως στομαχικές κράμπες, διάρροια, αέρια, δυσκοιλιότητα και φούσκωμα.

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009

Πώς θα αποφύγετε τη σαλμονέλωση

Η σαλμονέλωση προκαλείται από την κατανάλωση τροφών μολυσμένων με βακτήρια σαλμονέλας. Τα συμπτώματα συνήθως περιλαμβάνουν πόνο στην κοιλιά και σοβαρή διάρροια.

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008

Διαδερμικό επίθεμα κατά της διάρροιας των ταξιδιωτών

Ένα νέο διαδερμικό επίθεμα, που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, θα μπορούσε να βοηθήσει στην προστασία των ταξιδιωτών από τη διάρροια.

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2008

Παιδική διάρροια: Πότε πρέπει να ανησυχήσετε;

Τα παιδιά εμφανίζουν διάρροια λόγω πολλών αιτιών. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή που να συνιστάται για όλες τις περιπτώσεις διάρροιας, αλλά οι άνοστες τροφές, γενικά, έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2008

Δέκα εκατ. παιδιά πεθαίνουν από έλλειψη περίθαλψης

Περισσότερα από 200 εκατ. παιδιά παγκοσμίως, ηλικίας κάτω των 5 ετών δεν έχουν πρόσβαση στη βασική ιατρική φροντίδα, γεγονός που οδηγεί σε σχεδόν 10 εκατ. θανάτους ετησίως από ιάσιμες παθήσεις, όπως διάρροια και πνευμονία, αναφέρεται σε έκθεση της αμερικανικής οργάνωσης ‘Save the children’.

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008

Έρευνα: Οι πονοκέφαλοι συνυπάρχουν με συμπτώματα του πεπτικού

Η εμφάνιση πονοκεφάλων είναι συχνότερη σε ανθρώπους που εμφανίζουν συμπτώματα στο πεπτικό σύστημα, όπως ναυτία, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, διάρροια και δυσκοιλιότητα, σε σχέση με ανθρώπους που δεν πάσχουν από τέτοια συμπτώματα, υποδεικνύει νέα έρευνα.