Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

SCA Hygiene Products: καινοτομία στην TENA Lady

Νέο λανσάρισμα της TENA Lady, ηγετικό προϊόν στον τομέα της ακράτειας, ξεκινά η SCA Hygiene Products, επενδύοντας στην καινοτομία.

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013

Σε ποσοστό 80% η Ακράτεια ούρων είναι θεραπεύσιμη ή βελτιώνεται

Μεγάλο ποσοστό των ασθενών δεν επισκέπτονται τον γιατρό ή δεν περιγράφουν στο γιατρό τους τα συμπτώματα.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ενημερωτική Εκδήλωση για την ακράτεια στο Δήμο Ελευσίνας

Ο Δήμος Ελευσίνας και το ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα Υπερδραστήρια Κύστη - Ακράτεια ούρων.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Δωρεάν εξετάσεις για την ακράτεια

Με το σύνθημα ‘Γιατί να αλλάζεις ακόμα πάνες, όταν μπορείς να αλλάξεις ζωή’, η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την Ακράτεια και το Σύνδρομο Υπερλειτουργικής Κύστης.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Εβδομάδα εξετάσεων για ακράτεια στο 'Ερρίκος Ντυνάν'

Εβδομάδα αφιερωμένη στη διάγνωση της ακράτειας, ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου 'Ερρίκος Ντυνάν.'

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Ενημερωτική εκδήλωση στον Αλμυρό 'Ενημερωθείτε για την Υγεία σας, Ζήστε καλύτερα!

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ και το ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με την υποστήριξη της εταιρείας Pfizer Ελλάς διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα 'Ενημερωθείτε για την Υγεία σας, Ζήστε καλύτερα! -Νευροπαθητικός πόνος-Άνοια-Ακράτεια'.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Έρευνα: Η καφεΐνη συνδέεται με ακράτεια στους άντρες

Η ποσότητα καφεΐνης που περιέχεται συνήθως σε 2 φλιτζάνια καφέ μπορεί να συμβάλλει στην ακράτεια ούρων στον άντρα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Απώλεια ελέγχου του εντέρου

Προβλήματα ελέγχου του εντέρου (ακράτεια κοπράνων) μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία αν και είναι πιο κοινή σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Άσκηση των πυελικών μυών κατά της ακράτειας στην εγκυμοσύνη

Έγκυες που ασκούνται και δυναμώνουν τους πυελικούς μυς έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα ακράτειας στο τρίτο τρίμηνο, αναφέρει νέα έρευνα.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Δωρεάν ουρολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Φαλήρου

Kαμπάνια με θέμα την ακράτεια ούρων οργανώνει την εβδομάδα 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα.