Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008

Αποκατάσταση διαφραγματοκήλης με ρομποτική χειρουργική

Νέα δεδομένα και στις δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις θολοπλαστικής για αποκατάσταση διαφραγματοκήλης και της αχαλασίας οισοφάγου, δημιουργεί στη χώρα μας η Ρομποτική Χειρουργική.

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008

ΥΓΕΙΑ: Η ρομποτική χειρουργική είναι το μέλλον της ουρολογίας

Το μέλλον της ουρολογίας ανήκει στη ρομποτική χειρουργική, δήλωσε χαρακτηριστικά ο διάσημος Καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου του Orlando στη Φλόριντα, Dr. Vipul Patel, μετά το τέλος των δύο ρομποτικών ριζικών προστατεκτομών που διενήργησε στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2008

Εγκαίνια λειτουργίας του Συστήματος Ρομποτικής Χειρουργικής του 'Λαϊκού' Νοσοκομείου

Η ρομποτική χειρουργική θα εφαρμόζεται πλέον και στο ΕΣΥ!Το Λαϊκό νοσοκομείο αποτελεί απο τις 23 Ιουλίου το πρώτο δημόσιο νοσοκομείο στο οποίο εγκαταστάθηκε και λειτουργεί το Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής, προσφέροντας σε όλους τους Έλληνες ασθενείς τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την πιο σύγχρονη τεχνολογία στην πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων.

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2008

Η ρομποτική χειρουργική στη γυναικολογία

Επιτυχημένη δυναμική είσοδο και στον τομέα της χειρουργικής γυναικολογίας έχει κάνει και στη χώρα μας η Ρομποτική Χειρουργική.

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008

Η ρομποτική χειρουργική στη γυναικολογία

Η πρώτη γυναικολογική επέμβαση (ολικής υστερεκτομής) στην Ελλάδα με το Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής Da Vinci θα παρουσιαστεί σε ζωντανή μετάδοση στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ την Τρίτη 1η Ιουλίου 2008 και ώρα 09.30 το πρωί στη Βιβλιοθήκη του ΥΓΕΙΑ στον 4ο όροφο.

Τρίτη, 29 Μαΐου 2007

Η Ρομποτική Χειρουργική περιορίζει τις υποτροπές των επεμβάσεων

Σε ποσοστό μικρότερο του 1% μειώνει η Ρομποτική Χειρουργική τις υποτροπές σε επεμβάσεις κοιλιοκήλης και βουβωνοκήλης , ενώ στις χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής κοιλίας το ποσοστό υποτροπών ,με δυσάρεστα αποτελέσματα για τον ασθενή ,κυμαίνεται από 5 μέχρι 15% .

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2007

Νέους ορίζοντες ανοίγει η Ρομποτική Χειρουργική

'Νέους ορίζοντες για τους χειρουργούς και νέα δεδομένα για τους ασθενείς δημιουργεί στη χώρα μας η Ρομποτική Χειρουργική, που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς στον τομέα της χειρουργικής'.