Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 13:25

Στρες και φαγούρα

Το στρες σε κάθε άνθρωπο εμφανίζεται με διαφορετικό τρόπο. Κάποιος μπορεί να πάθει έλκος. Κάποιος άλλος μπορεί να εκδηλώσει εξανθήματα ή να παρουσιάσει επιδείνωση δερματοπαθειών που ήδη είχε.

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, 17:32

Ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από την ενοχλητική φαγούρα!

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι συχνές οι βόλτες στο βουνό, στη θάλασσα ή στην εξοχή και δεν είναι απίθανο να δεχτούμε επιθέσεις από "απρόσκλητους επισκέπτες", όπως κουνούπια, μέλισσες ή τσούχτρες. Οι μικρές αυτές απρόοπτες περιπέτειες μπορούν να καταστρέψουν τη διάθεσή μας.

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014, 20:48

Φαύλος κύκλος η φαγούρα και το ξύσιμο

‘Ερευνα σε ποντικούς ανακάλυψε ότι κύκλοι κνησμού είναι όλο και πιο δύσκολο να σπάσουν λόγω της απελευθέρωσης σεροτονίνης στο σύστημα.

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014, 17:06

Μπορούν τα αντιισταμινικά να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του καρκίνου;

Για όσους υποφέρετε υποφέρουν από υγρά, φαγούρα στα μάτια και ρινική καταρροή την άνοιξη και το φθινόπωρο, τα αντιισταμινικά είναι πιθανό να είναι ο καλύτερος φίλος σας. Αλλά μια νέα μελέτη διαπιστώνει τα φάρμακα αυτά κάνουν περισσότερα. Μάλιστα θα μπορούσαν να καταπολεμήσουν τον καρκίνο.

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2007

Fenivir:Για γρήγορη θεραπεία του επιχείλιου έρπητα

Πόνος, τσούξιμο, φαγούρα, αντιαισθητικές και επώδυνες φουσκάλες στα χείλη; Η ταλαιπωρία του επιχείλιου έρπητα μάς θυμάται συνήθως όταν ο οργανισμός βρίσκεται στα όρια του. Γι’ αυτό και το χειμώνα με το έντονο κρύο, τα κρυολογήματα, το άγχος και τις έννοιες ο ιός του απλού έρπητα βρίσκει τις κατάλληλες συνθήκες για να εκδηλωθεί.