Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016

Hexacough®: Διαλύει τα φλέματα, ανακουφίζει από το βήχα

Ο βήχας με φλέματα είναι μια πολύ συνηθισμένη ενόχληση που αποτελεί άμεσο επακόλουθο του κρυολογήματος.

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016

Hexarhinal® - Απελευθερώνει τη μύτη, ανακουφίζει το 'βαρύ κεφάλι'

Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί του έφτασε και η πιο διαδεδομένη μεταδοτική ασθένεια, το κρυολόγημα! Νο 1 σύμπτωμα που μας ταλαιπωρεί είναι η ρινική συμφόρηση.

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016

Κρυολόγημα και γρίπη στα μωρά αυξάνουν το μελλοντικό κίνδυνο διαβήτη

Eυρήματα δείχνουν ότι διαταραχές του αναπνευστικού λόγω ιών κατά τους 6 πρώτους μήνες ζωής αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 1 στα παιδιά.

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Η ομάδα κρούσης κατά του κρυολογήματος της Lanes ευχήθηκε… #perastika σε χρήστες του Twitter

Η Lanes μέσα από ένα πρωτότυπο activation ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να «κάνει καλά» όλους τους χρήστες του Twitter που ταλαιπωρούνταν από κρυολόγημα.

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Ο καλός βραδινός ύπνος προστατεύει από κρυολογήματα και λοιμώξεις

'Ανθρωποι που κοιμούνται 5 ή λιγότερες ώρες κατά μέσον όρο έχουν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο για κρυολογήματα ή άλλες λοιμώξεις σε σύγκριση με ανθρώπους που κοιμούνται 7 ή 8 ώρες κατά μέσον όρο, αναφέρει νέα έρευνα.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Φακοί επαφής θα μπορούν να προβλέψουν την πιθανότητα κρυολογήματος

Σύντομα θα μπορούμε να προβλέψουμε ακόμη και εάν ένα άτομο θα νοσήσει από κοινό κρυολόγημα αναλύοντας το επίπεδο των αντισωμάτων στο δακρυϊκό υγρό.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Κρυολογήματα και ασπιρίνη C

Τα αναβράζοντα δισκία Ασπιρίνης με βιταμίνη C, συνδυάζουν την αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση της ασπιρίνης με την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Η βιταμίνη D δεν περιορίζει τα κρυολογήματα σε ασθενείς με άσθμα

Eρευνητές ανακάλυψαν ότι επάρκεια βιταμίνης D δεν είχε διαφορά στον αριθμό των κρυολογημάτων ή στην έντασή τους σε ασθενείς με άσθμα.

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Η αυτοαξιολόγηση της υγείας μας προβλέπει την ευαισθησία στο κοινό κρυολόγημα

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι όσοι αξιολογούσαν την υγεία τους ως πολύ καλή, καλή ή μέτρια, ήταν περισσότερο από δυο φορές πιο πιθανό να εμφανίσουν κρυολόγημα σε σχέση με όσους αξιολογούσαν την υγεία τους ως εξαιρετική.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

'Φυσικό Εμβόλιο' κατά της γρίπης

Με την εμπορική ονομασία OLIVAXIN κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 σε όλες τις Φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία, το προϊόν που οι Έλληνες φαρμακοποιοί ονομάζουν ήδη 'Φυσικό Εμβόλιο' κατά της γρίπης, του κοινού κρυολογήματος και των εποχιακών λοιμώξεων.