Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Έρευνα: Μεγάλα τα οφέλη της μαστογραφίας

Η τακτική εξέταση με μαστογραφία μπορεί ενδεχομένως να μειώσει τους θανάτους μέχρι το ένα τρίτο, υποδεικνύει η πιο μακροχρόνια έρευνα για την εξέταση στον καρκίνο του μαστού.

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Λιγότερο ακριβής η μαστογραφία σε γυναίκες με ιστορικό καρκίνου στο μαστό

Η μαστογραφία είναι λιγότερο ακριβής στον εντοπισμό καρκίνου στο μαστό σε γυναίκες που ήδη είχαν τη νόσο προηγουμένως, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες της Νομαρχίας Αθηνών για άπορες γυναίκες

Σε συνεργασία της Νομαρχίας και του Πανεπιστημίου Αθηνών εγκαταστάθηκε Τελευταίας Τεχνολογίας Μαγνητικός Τομογράφος και πλήρες συγκρότημα Ψηφιακής Μαστογραφίας.

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Ιασώ: Κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος για την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων μαστού

To ΙΑΣΩ General, προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες για κλινική εξέταση μαστού, ψηφιακή μαστογραφία άμφω και υπερηχογράφημα μαστών στην προνομιακή τιμή των 120 Ευρώ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010.

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έρευνα: Αποτελεσματική η μαστογραφία από την ηλικία των 40

Ενώ υπάρχει διχογνωμία σχετικά με την ηλικία έναρξης της εξέτασης με μαστογραφία, νέα έρευνα Σουηδών επιστημόνων υποστηρίζει την έναρξη της εξέτασης για καρκίνο στο μαστό στην ηλικία των 40 ετών.

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα έρευνα αμφισβητεί το όφελος της τακτικής εξέτασης με μαστογραφία

Η τακτική εξέταση μαστογραφίας είναι λιγότερο αποτελεσματική στην πρόληψη του καρκίνου από ότι αναμενόταν, σύμφωνα με Νορβηγούς ερευνητές.

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010

Εκδήλωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Επιστημονική ομιλία για την 'πρόληψη του καρκίνου του μαστού' διοργανώνουν το Ιασώ General και ο Δήμος Χολαργού, προσφέροντας έκπτωση 75% για ψηφιακή μαστογραφία σε όσους προσέλθουν.

Τρίτη, 06 Απριλίου 2010

Ιασώ: δωρεάν ελαστογραφία, μαζί με τη μαστογραφία

Ελπιδοφόρα μηνύματα στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού δίνει η τεχνική της ελαστογραφίας, η οποία παράλληλα μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα όργανα του σώματος, όπως ο θυρεοειδής και το ήπαρ.

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010

Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας: Διευκρινίσεις σχετικά με τη μαστογραφία

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας υποστηρίζει, ότι η ετήσια μαστογραφία και η κλινική εξέταση από ιατρό Μαστολόγο, είναι εξετάσεις που εντάσσονται μέσα στο ιατρικό πλαίσιο που σκοπό έχει να προφυλάξει τη γυναίκα από τον καρκίνο του μαστού.