Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Έρευνα για την αποτελεσματικότητα των υπερήχων στη διάγνωση του καρκίνου στο μαστό

Νέα έρευνα αναφέρει ότι η χρήση υπέρηχων για τον εντοπισμό του καρκίνου στο μαστό φάνηκε να είναι παρόμοια σε ευαισθησία με αυτή της μαστογραφίας.

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Ιασώ: Δωρεάν χειρουργεία και εξετάσεις σε χαμηλότερη τιμή για το μήνα μαστού

Οκτώ δωρεάν χειρουργεία μαστού, σε άπορες γυναίκες, προσφέρει ο Όμιλος ΙΑΣΩ, καθώς και ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών σε χαμηλότερη τιμή.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

Tο Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παρέχει δωρεάν προληπτικό έλεγχο με μαστογραφία σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015

Ιατρικό Αθηνών: Προσφορά για Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για Καρκίνου Μαστού

Aπό τις 5 έως τις 23 Οκτωβρίου, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει σε χαμηλότερη τιμή τη νέα πρωτοποριακή εξέταση της Προληπτικής Ταχείας Μαγνητικής Μαστογραφίας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015

Ιατρικό Αθηνών: Νέα συμπληρωματική διάγνωση κατά του καρκίνου του μαστού

Η νέα εξέταση για τον καρκίνο στο μαστό, που είναι προληπτική ταχεία μαγνητική μαστογραφία, έχει δυνατότητα να εντοπίσει καρκίνο σε πρώιμο στάδιο σε μεγαλύτερο ποσοστό από τη μαστογραφία και την υπερηχογραφία, ενώ δεν έχει ιονίζουσα ακτινοβολία.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014

Euromedica: Προσφορές για εξετάσεις πρόληψης καρκίνου του μαστού

Η Euromedica προσφέρει εξετάσεις μαστογραφίας σε χαμηλότερες τιμές στις μονάδες του Ομίλου στο πλαίσιο του Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού.

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Χρειάζονται μαστογραφία οι γυναίκες άνω των 75 ετών;

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι ο εντοπισμός του καρκίνου στο μαστό από τη μαστογραφία συνδέεται με έγκαιρη διάγνωση και σε ηλικιωμένες γυναίκες.

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014

Όμιλος Υγεία: Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει στις 8 Μαρτίου μία μαστογραφία ή ένα υπέρηχο μαστών και έναν προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης σε συμβολική τιμή.

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες να συνεχίσουν να υποβάλλονται σε ετήσια μαστογραφία

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας απευθύνει έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες, άνω των 40χρόνων, να συνεχίσουν να υποβάλλονται σε ετήσια μαστογραφία, για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ ουσιαστικός σύμμαχος κατά του Καρκίνου του Μαστού

Με το ετήσιο πρόγραμμα "1 χρόνο γυναίκα", του Ομίλου Υγεία, θα έχετε μια δωρεάν μαστογραφία ή έναν υπέρηχο μαστού, καθώς και παροχές ομορφιάς και υγείας.