Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015

Ιατρικό Αθηνών: Προσφορά για Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για Καρκίνου Μαστού

Aπό τις 5 έως τις 23 Οκτωβρίου, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει σε χαμηλότερη τιμή τη νέα πρωτοποριακή εξέταση της Προληπτικής Ταχείας Μαγνητικής Μαστογραφίας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015

Ιατρικό Αθηνών: Νέα συμπληρωματική διάγνωση κατά του καρκίνου του μαστού

Η νέα εξέταση για τον καρκίνο στο μαστό, που είναι προληπτική ταχεία μαγνητική μαστογραφία, έχει δυνατότητα να εντοπίσει καρκίνο σε πρώιμο στάδιο σε μεγαλύτερο ποσοστό από τη μαστογραφία και την υπερηχογραφία, ενώ δεν έχει ιονίζουσα ακτινοβολία.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014

Euromedica: Προσφορές για εξετάσεις πρόληψης καρκίνου του μαστού

Η Euromedica προσφέρει εξετάσεις μαστογραφίας σε χαμηλότερες τιμές στις μονάδες του Ομίλου στο πλαίσιο του Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού.

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Χρειάζονται μαστογραφία οι γυναίκες άνω των 75 ετών;

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι ο εντοπισμός του καρκίνου στο μαστό από τη μαστογραφία συνδέεται με έγκαιρη διάγνωση και σε ηλικιωμένες γυναίκες.

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014

Όμιλος Υγεία: Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει στις 8 Μαρτίου μία μαστογραφία ή ένα υπέρηχο μαστών και έναν προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης σε συμβολική τιμή.

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες να συνεχίσουν να υποβάλλονται σε ετήσια μαστογραφία

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας απευθύνει έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες, άνω των 40χρόνων, να συνεχίσουν να υποβάλλονται σε ετήσια μαστογραφία, για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ ουσιαστικός σύμμαχος κατά του Καρκίνου του Μαστού

Με το ετήσιο πρόγραμμα "1 χρόνο γυναίκα", του Ομίλου Υγεία, θα έχετε μια δωρεάν μαστογραφία ή έναν υπέρηχο μαστού, καθώς και παροχές ομορφιάς και υγείας.

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

ΜΗΤΕΡΑ: Πιστοποίηση κατά ISO των Απεικονιστικών Τμημάτων

Με το πρότυπο ISO 9001:2008 που αφορά στα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιήθηκαν από τον Φορέα Πιστοποίησης TUV Austria Hellas, το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα και τα Τμήματα Μαστογραφίας και Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Τα 12 ειδικά ακτινολογικά εργαστήρια του ΕΟΠΥΥ στην Αττική

Ειδικές εξετάσεις, όπως μέτρηση οστικής πυκνότητας και μαστογραφία, διενεργούν τα 12 ειδικά ακτινολογικά εργαστήρια του ΕΟΠΥΥ στην Αττική.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Πώς η διάγνωση ή η υποψία μιας νόσου μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

Εντελώς ξαφνικά, μία μαστογραφία και υπέρηχος ρουτίνας εντόπισε μία ύποπτη μάζα στον αριστερό μαστό μου. Ο χειρουργός μαστού συνέστησε να γίνει άμεσα βιοψία καθώς τα ευρήματα του υπερηχογραφήματος δεν ήταν και πολύ αισιόδοξα.