Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013

Χορήγηση αυτόλογων μεσεγχυματικών κυττάρων σε ασθενείς με Alzheimer

Θεραπευτική χορήγηση αυτόλογων μεσεγχυματικών κυττάρων σε τρεις ασθενείς, έγινε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της νόσου Αλτσχάιμερ.

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Το θέατρο ΑΜΙΡΑΛ και ο Χάρης Ρώμας στηρίζουν την Εταιρεία νόσου Alzheimer Αθηνών

Το θέατρο ΑΜΙΡΑΛ και η Εταιρεία νόσου Alzheimer Αθηνών διοργανώσαν δύο ειδικές βραδιές θεάτρου, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, αφιερωμένες στους ανθρώπους με νόσο Αλτσχάιμερ.

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Ειδικές βραδιές θεάτρου αφιερωμένες στους ανθρώπους με νόσο Αλτσχάιμερ

Το θέατρο ΑΜΙΡΑΛ και η Εταιρεία νόσου Alzheimer Αθηνών διοργανώνουν δύο ειδικές βραδιές θεάτρου αφιερωμένες στους ανθρώπους με νόσο Αλτσχάιμερ.

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012

Κέντρο Ημέρας για άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ στο Μαρούσι

Η Εταιρεία νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου ξεκίνησε την καθημερινή λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας.

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012

Νέο Κέντρο Ημέρας για άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ στην Ηλιούπολη

Η Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών σε συνεργασία με τονΔήμο Ηλιούπολης και την Α' Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών –Αιγινήτειο Νοσοκομείο- ξεκίνησε τη λειτουργία ενός νέου Κέντρου Ημέρας για άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012

Επίδομα απόλυτης αναπηρίας σε συνταξιούχους πάσχοντες από τη Νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ‘Κατανοώντας τη Νόσο Αλτσχάιμερ’

Ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και το Εθνικό διαδημοτικό δίκτυο υγιών πόλεων – προαγωγής υγείας με την υποστήριξη της εταιρείας Pfizer Ελλάς διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ‘Κατανοώντας τη Νόσο Αλτσχάιμερ’.

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση για τη νόσο Αλτσχάιμερ και τον χρόνιο πόνο

Ο Δήμος Περιστερίου και το Εθνικό διαδημοτικό δίκτυο υγιών πόλεων – προαγωγής υγείας, με την υποστήριξη της εταιρείας Pfizer Ελλάς, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέματα τη νόσο Νόσο Αλτσχάιμερ και τον χρόνιο πόνο.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνας εκδηλώσεων για το Alzheimer

Μήνα εκδηλώσεων για τη νόσο Αλτσχάιμερ διοργανώνει η Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών, στα πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόγραμμα SOCIABLE: Νοητικές ασκήσεις για τους ασθενείς που πάσχουν από Αλτσχάιμερ

Το πρόγραμμα ενίσχυσης νοητικών λειτουργιών SOCIABLE παρουσίασε το ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη SingularLogic, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Αλτσχάιμερ.