Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Λαπαροσκοπικές νεφρεκτομές από ζώντες δότες για μεταμόσχευση νεφρού στον ‘’Ευαγγελισμό’’

Η λαπαροσκοπική αφαίρεση νεφρικών μοσχευμάτων είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση προσφοράς μοσχευμάτων από ζώντες δότες.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

ΥΓΕΙΑ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταμόσχευση νεφρού στο Υγεία Τιράνων

Η πρώτη μεταμόσχευση νεφρού διενεργήθηκε με επιτυχία στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ Τιράνων, θυγατρική του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στην Αλβανία.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Περιτοναϊκή κάθαρση στο σπίτι για νεφροπαθείς τελικού σταδίου

Σήμερα, περίπου 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους θα πεθάνουν, εάν δεν υποβληθούν σε αιμοκάθαρση ή μεταμόσχευση νεφρού.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο Σύλλογος για το Παιδί και την Οικογένεια ′Ηλιαχτίδα′ καλωσορίζει κοντά του τον μικρό Κωνσταντίνο

Ο Σύλλογος για το Παιδί και την Οικογένεια 'Ηλιαχτίδα' καλωσορίζει και πάλι κοντά του τον μικρό Κωνσταντίνο, ύστερα από την επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού.

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2011

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον κ. Γιώργο Σουφλιά

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε σήμερα τον πρώην υπουργό, κ. Γεώργιο Σουφλιά στο Γ.Ν.Α. 'Λαϊκό', ο οποίος υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2007

‘Κίνδυνος’ η αναιμία στους ασθενείς που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση νεφρού

Επικίνδυνη φαίνεται πως είναι η αναιμία στους ασθενείς που έχουν υποστεί μεταμόσχευση νεφρού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας μελέτης. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θνησιμότητας ή άλλων οργανικών βλαβών σε σχέση με ανθρώπους που έχουν υποστεί άλλου είδους μεταμοσχεύσεις.