Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017, 20:01

Κλιματική αλλαγή και άσθμα

Νέα έρευνα έδειξε ότι Η κλιματική αλλαγή μπορεί ενδεχομένως να αυξήσει την έκθεση κάποιου σε εξωτερικούς μύκητες που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα των αεραγωγών, οδηγώντας σε αύξηση των συμπτωμάτων άσθματος και αλλεργίας.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013, 16:28

Σχεδόν 200 είδη μυκήτων 'φιλοξενούν' τα πόδια μας

Οι μύκητες ζουν σε όλο το σώμα, αλλά το αγαπημένο τους σημείο είναι η φτέρνα, κάτω από τα νύχια των ποδιών και ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών, αναφέρει αμερικανική έρευνα.

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, 12:55

Daktarin®: Πείτε αντίο στους μύκητες!

Ακολουθήστε με συνέπεια, αντιμυκητιασική θεραπεία με DAKTARIN® και απελευθερωθείτε από τους μύκητες!

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012, 20:22

O χαλκός συμβάλλει στην καλύτερη αναπνοή των χρηστών λεωφορείων

Με στόχο την προστασία της υγείας των επιβατών, στα μηχανήματα κλιματισμού των λεωφορείων στη Σαγκάη, προστέθηκαν χάλκινα στοιχεία, έτσι ώστε να εξουδετερώνουν ταχύτατα και ολοκληρωτικά τα βακτήρια, τους ιούς και τους μύκητες.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012, 18:21

Ασπίδα προστασίας ενάντια στους μύκητες των ποδιών

Μία σειρά προϊόντων για γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία, που βασίζεται στη μυκητοκτόνο δράση της τερβιναφίνης.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009, 16:55

Μύκητες και μικρόβια οδηγούν στο θάνατο χιλιάδες ασθενείς παγκοσμίως

Δύο διαφορετικά είδη μυκήτων, που μέχρι πριν από 20 χρόνια η επιστημονική κοινότητα θεωρούσε αθώα, ενοχοποιούνται για τη δημιουργία σοβαρών λοιμώξεων στους ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στα ελληνικά νοσοκομεία.

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2008, 19:16

Φακοί επαφής: Σοβαρούς κινδύνους κρύβει το καλοκαίρι

Οι μολύνσεις στα μάτια είναι πολύ συχνές, κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού, ιδιαίτερα στη χώρα μας με τα υψηλά ποσοστά υγρασίας τους θερινούς μήνες του καλοκαιριού, και είναι συχνά μολύνσεις από μύκητες με κύρια αιτία τη χρήση φακών επαφής.

Τρίτη, 29 Μαΐου 2007, 19:17

Δυναμική επιστροφή των οικολογικών ρούχων

Προέρχονται από τη μητέρα φύση, μας 'αγκαλιάζουν' απαλά , διευκολύνουν τη δερματική αναπνοή, δεν προκαλούν κνησμούς και αλλεργίες, μας προστατεύουν από τους μύκητες και την υπεριώδη ακτινοβολία και, το κυριότερο, δεν μας βλάπτουν!

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2007, 19:48

Το υπεροξειδωμένο νερό βοηθά στην ταχύτερη επούλωση των πληγών

Αμερικανοί επιστήμονες παρασκεύασαν υπεροξειδωμένο νερό το οποίο, όπως ανακοίνωσαν, επισπεύδει την επούλωση των πληγών. Η εταιρία που το ανέπτυξε, με βάση την Καλιφόρνια, δηλώνει πως το νερό εξολοθρεύει ιούς, βακτήρια και μύκητες.