Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, 19:11

Η πρωινή ναυτία συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο αποβολής

Η νέα έρευνα αξιολόγησε συμπτώματα από τις πρώτες εβδομάδες κύησης και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει προστατευτικός μηχανισμός μεταξύ ναυτίας- εμετού και χαμηλότερου κινδύνου αποβολής.

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016, 11:29

Οδηγίες και από τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας για την πρόληψη των επιπτώσεων από τον καύσωνα

Στον γιατρό πρέπει να οδηγούν συμπτώματα, όπως ζάλη, κεφαλαλγία, ίλιγγος, υπνηλία, διαταραχές συμπεριφοράς, ναυτία, εμετοί και κράμπες.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016, 18:13

Ήχοι υψηλών συχνοτήτων μπορεί να μας αρρωσταίνουν

Ερευνητές του University of Southampton, ανακάλυψαν ενδείξεις υπερήχων σε τοποθεσίες στις οποίες άνθρωποι είχαν εμφανίσει ζάλη, ναυτία και κούραση.

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015, 10:12

Η ηλεκτροθεραπεία καταπολεμά τη ναυτία στο αυτοκίνητο

Μέσα σε πέντε με δέκα χρόνια, ο κόσμος θα μπορεί να πηγαίνει στο φάρμακο για να αγοράζει μία συσκευή κατά της ναυτίας της κίνησης, αναφέρουν Βρετανοί επιστήμονες.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013, 12:49

Η σεξουαλική ζωή του καρκινοπαθή

Η Mισέλ είχε προετοιμαστεί για τη χημειοθεραπεία. Προετοιμάστηκε να χάσει τα μαλλιά της και να αντιμετωπίσει τη ναυτία και τη νοσηλεία πολλών μηνών κάθε φορά...

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 15:53

Έρευνα: Η καφεΐνη δυσκολεύει τη σύλληψη

Η καφεΐνη, γνωστό διεγερτικό, έχει φανεί ότι προκαλεί ταχυπαλμία, ναυτία, άγχος και κατάθλιψη. Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η κατανάλωση καφεΐνης μπορεί ενδεχομένως να δυσκολεύει μια γυναίκα να συλλάβει.

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010, 14:08

Προσοχή απαιτούν και δευτερεύοντα συμπτώματα καρκινοπαθών

Πολλοί καρκινοπαθείς με πόνο ή κατάθλιψη εμφανίζουν επίσης σωματικά συμπτώματα, όπως κούραση, ξηροστομία και ναυτία, που μπορούν να προκαλέσουν δυσλειτουργία, αποκαλύπτει νέα έρευνα.

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2009, 17:18

Πώς θα αποφύγετε την παιδική ημικρανία

Η ημικρανία δεν αφορά μόνο τους ενήλικες. Πολλά παιδιά και έφηβοι έχουν επίσης την τάση να εμφανίζουν τον έντονο πόνο, την περιστασιακή ναυτία και την αύρα που απειλούν ορισμένους πάσχοντες από ημικρανία.

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009, 11:54

Επίκαιρες συμβουλές για την υγεία μας το καλοκαίρι από τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ

Προσοχή στα πρώτα συμπτώματα θερμοπληξίας: ζεστό και κόκκινο δέρμα, έντονος πονοκέφαλος, ναυτία, ατονία, εξάντληση, τάση για λιποθυμία, χαμηλή αρτηριακή πίεση, ταχυκαρδία, κράμπες.

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008, 16:31

Έρευνα: Οι πονοκέφαλοι συνυπάρχουν με συμπτώματα του πεπτικού

Η εμφάνιση πονοκεφάλων είναι συχνότερη σε ανθρώπους που εμφανίζουν συμπτώματα στο πεπτικό σύστημα, όπως ναυτία, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, διάρροια και δυσκοιλιότητα, σε σχέση με ανθρώπους που δεν πάσχουν από τέτοια συμπτώματα, υποδεικνύει νέα έρευνα.