Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

ΙΑΣΩ GENERAL: Προληπτικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης, το ΙΑΣΩ General προσφέρει πακέτο προληπτικού ελέγχου.

Τρίτη, 02 Μαΐου 2017

Εμβόλια και ενέσεις οστεοπόρωσης απουσιάζουν από την αγορά έως και 8 μήνες

Γενικός Διευθυντής φαρμακαποθήκης που μίλησε στο Iatronet, τόνισε ότι από τα  800 φάρμακα που ζητά το μήνα παραλαμβάνει μετά από πίεση και καβγά το πολύ 500.

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Η προσφορά ισχύει για όσες καλέσουν από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

ΙΑΣΩ GENERAL: Προσφορά προληπτικού ελέγχου οστεοπόρωσης

Pακέτο προληπτικού ελέγχου με δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένο Ορθοπαιδικό ή Ρευματολόγο και μέτρηση οστικής πυκνότητας σε χαμηλότερη τιμή.

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Έλεγχος οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή

Tα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι προσφέρουν έναν έλεγχο οστεοπόρωσης στην τιμή των 50 ευρώ.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Προσφορά για την παγκόσμια ημέρα οστεοπόρωσης

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center συμμετέχει στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης προσφέροντας και έναν πλήρη προληπτικό/ διαγνωστικό έλεγχο σε χαμηλή τιμή.

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Έρευνα συνδέει τη μεγάλη χρήση κάνναβης με την οστεοπόρωση

Σε έρευνα που εξέτασε την επίδραση της κάνναβης στον ΔΜΣ, ερευνητές του University of Edinburgh διαπίστωσαν ότι κάνουν μεγάλη χρήση είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν μελλοντικά μειωμένη οστική πυκνότητα και κατάγματα.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

5.000 δωρεάν ακτινογραφίες οστεοπόρωσης!

Η εκστρατεία με τίτλο ''Έχεις οστεοπόρωση. Ακτινογραφία έκανες;'' δίνει την ευκαιρία σε ασθενείς άνω των 65 ετών που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για την οστεοπόρωση να κάνουν μια δωρεάν ακτινογραφία στην σπονδυλική τους στήλη.

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016

Μωρά που περπατούν γρήγορα έχουν ισχυρότερα οστά ως έφηβοι

Οι ερευνητές υπέδειξαν ότι τα ευρήματά τους θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό όσων έχουν αυξημένο κίνδυνο για οστεοπόρωση και κατάγματα, μελλοντικά.

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Τα πρόωρα παιδιά κινδυνεύουν από οστεοπόρωση στην ενήλικο ζωή

Eυρήματα έδειξαν ότι ενήλικες που γεννήθηκαν πρόωρα έχουν χαμηλότερη μέγιστη οστική μάζα σε σύγκριση με αυτούς που γεννήθηκαν κανονικά, στο τέλος της κύησης.