Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009

Στο νοσοκομείο η Ντόρα Μπακογιάννη

Στο νοσοκομείο 'Ερρίκος Ντυνάν' εισήλθε το πρωί της Παρασκευής η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφάνισε συμπτώματα ίωσης και διαγνώστηκε ελαφράς μορφής πνευμονία.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

Στα 43 τα κρούσματα πνευμονίας από τη νέα γρίπη

Στους 43 έχουν ανέλθει οι προσβληθέντες από νέα γρίπη, οι οποίοι εκδήλωσαν πνευμονία. Από αυτούς, οι 37 έχουν ιαθεί πλήρως. Εννέα ακόμη άτομα νοσηλεύτηκαν ή παραμένουν για νοσηλεία μετά από σοβαρά επιπλοκή της υγείας τους.

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

Σοβαρό κρούσμα γρίπης στη χώρα μας

Σοβαρό κρούσμα γρίπης σημειώθηκε στη χώρα μας. Ο 33χρονος άνδρας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με πνευμονία.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008

Έρευνα συνδέει τα εισπνεόμενα κορτικοστεροειδή στη Χ.Α.Π με πνευμονία

Τα εισπνεόμενα κορτικοστεροειδή για την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας, σύμφωνα με νέα έρευνα, μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσουν πνευμονία.

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2008

Δέκα εκατ. παιδιά πεθαίνουν από έλλειψη περίθαλψης

Περισσότερα από 200 εκατ. παιδιά παγκοσμίως, ηλικίας κάτω των 5 ετών δεν έχουν πρόσβαση στη βασική ιατρική φροντίδα, γεγονός που οδηγεί σε σχεδόν 10 εκατ. θανάτους ετησίως από ιάσιμες παθήσεις, όπως διάρροια και πνευμονία, αναφέρεται σε έκθεση της αμερικανικής οργάνωσης ‘Save the children’.

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2007

Η ύπαρξη διαβήτη μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες θανάτου από πνευμονία

Άνθρωποι με διαβήτη τύπου ΙΙ ή αυξημένο σάκχαρο στο αίμα μπορεί να βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο θανάτου όταν νοσηλεύονται με πνευμονία, υποδεικνύει νέα έρευνα.