Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018, 12:06

Τα νανοϋλικά στα καλλυντικά

Η προστασία του δέρματός από τον ήλιο είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για περιοριστεί ο κίνδυνος καρκίνου του δέρματος.

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, 12:59

Χρόνος κατανάλωσης φαγητού και προστασία του δέρματος από τον ήλιο

H διατήρηση φυσιολογικού προγράμματος φαγητού θα μπορούσε να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ήλιου.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017, 12:38

Ας χαρούμε μόνο τη λαμπερή πλευρά του ήλιου με τη φροντίδα και την προστασία  της FREZYDERM

Η FREZYDERM, γνωρίζοντας όλες τις ανάγκες του δέρματος για σωστή και αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, παρουσιάζει τις προτάσεις της για το φετινό καλοκαίρι ώστε να χαρούμε τη λαμπερή πλευρά του ήλιου!

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 14:54

To απαραίτητο Survival Kit για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος, από τη La Roche-Posay

Η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα και διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα που θα εξασφαλίσουν άμεση αίσθηση ενυδάτωσης και ανακούφισης.

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017, 10:24

Γιατί είναι απαραίτητος ο έλεγχος των σπίλων την άνοιξη;

Στην αρχή της άνοιξης πριν από την έναρξη της έκθεσης του δέρματος στον ήλιο είναι ζωτικής σημασίας ο έλεγχος των σπίλων. Έχοντας γνώση της υγείας του δέρματος, είναι εφικτή η προστασία του, με τη λήψη των κατάλληλων μέτρων.

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016, 19:11

Καινοτομία: ''Δεύτερο δέρμα'' λειαίνει προσωρινά τις ρυτίδες

Eρευνητές ανέπτυξαν δεύτερο δέρμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη λείανση των ρυτίδων, την προστασία του δέρματος από βλάβες ή τη χορήγηση φαρμάκων για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων.

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007, 14:52

Έρευνα: Ο καφές σε συνδυασμό με την άσκηση προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος

Ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο για την προστασία του δέρματος από τον καρκίνο, σύμφωνα με νέα Αμερικανική έρευνα. Ο συνδυασμός άσκησης και νερού με καφεΐνη μείωσε τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα ποντικών που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα.