Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Με απόπειρα αυτοκτονίας σχετίζεται η σοβαρή ακμή

Άνθρωποι που ακολουθούν αγωγή για σοβαρή ακμή μπορεί ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο για απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010

Dermopur: Επιστροφή στα θρανία… με όμορφη και καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ακμή

Η ολοκληρωμένη και καταξιωμένη σειρά Dermopur της Castalia Laboratoires Dermatologiques υποδέχεται το φετινό φθινόπωρο δίνοντας τέλος στην ακμή, αλλά και τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009

Καθαρό Πρόσωπο με Frezyderm Ac-Norm

Η εταιρία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Frezyderm εμπλουτίζει τη σειρά Ac-Norm, η οποία απευθύνεται σε λιπαρά και με ατέλειες δέρματα, σε επιδερμίδες με ήπια ή μέτρια ακμή καθώς και στις περιπτώσεις σοβαρής ακμής, με πέντε προϊόντα.

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2009

Το οικογενειακό ιστορικό επηρεάζει την ακμή των εφήβων

Οι πιθανότητες ενός εφήβου να εμφανίσει μέτρια έως σοβαρή ακμή μπορεί ενδεχομένως να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το οικογενειακό ιστορικό τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008

Έρευνα συνδέει τη σοβαρή ακμή με τον καρκίνο στον προστάτη

Νέα έρευνα υποδεικνύει ενδεχόμενη σχέση μεταξύ της ακμής και του καρκίνου στον προστάτη, αλλά οι ερευνητές σημειώνουν ότι τα ευρήματά τους θα πρέπει να ερμηνευθούν προσεκτικά.

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007

Οι γυναίκες καπνίστριες κινδυνεύουν και από ακμή

Οι γυναίκες που καπνίζουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ένα είδος ακμής, σε σχέση με τις μη καπνίστριες, υποδεικνύει νέα ιταλική έρευνα.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007

Εβδομάδα ενημέρωσης για την ακμή

Εβδομάδα ενημέρωσης για την ακμή πραγματοποιείται από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου στο φαρμακείο Μπακάκος στην Ομόνοια.

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2007

Έρευνα: Η θεραπεία με laser δεν θεραπεύει δραστικά την ακμή

Η αντιμετώπιση της ακμής με laser, σαν μόνη θεραπεία ‘πρώτης γραμμής’ φαίνεται δεν αρκεί για την εξάλειψή της, αν και ενδεχομένως αξίζει να τη δοκιμάσουν ορισμένοι άνθρωποι, σύμφωνα με νέα έρευνα. Ο ερευνητής Orringer, θεωρεί πως τα αποτελέσματα αυτού του είδους της θεραπείας δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά, όπως φάνηκε από τη έρευνα που διεξήγαγε, αν και υπάρχει χώρος για αισιοδοξία.

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2007

Το στρες επιδεινώνει (και) την ακμή

Οι έφηβοι που θεωρούν ότι το στρες προκαλεί έξαρση στα δερματολογικά τους προβλήματα φαίνεται πως έχουν δίκιο. Όπως αναφέρουν ερευνητές, το άγχος ενός μαθητή πριν από τις εξετάσεις επιδεινώνει σημαντικά την ακμή. Αιτία είναι μια φλεγμονή και όχι το λιπαρό δέρμα, δήλωσε ο καθηγητής δερματολογίας Dr. Gil Yosipovitch, του ‘Wake Forest University of Medicine’. Όπως δήλωσε, οι έφηβοι αναφέρουν πως το πρόβλημα ακμής τους επιδεινώνεται από το άγχος.