Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010, 16:23

Με απόπειρα αυτοκτονίας σχετίζεται η σοβαρή ακμή

Άνθρωποι που ακολουθούν αγωγή για σοβαρή ακμή μπορεί ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο για απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010, 18:47

Dermopur: Επιστροφή στα θρανία… με όμορφη και καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ακμή

Η ολοκληρωμένη και καταξιωμένη σειρά Dermopur της Castalia Laboratoires Dermatologiques υποδέχεται το φετινό φθινόπωρο δίνοντας τέλος στην ακμή, αλλά και τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009, 17:48

Καθαρό Πρόσωπο με Frezyderm Ac-Norm

Η εταιρία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Frezyderm εμπλουτίζει τη σειρά Ac-Norm, η οποία απευθύνεται σε λιπαρά και με ατέλειες δέρματα, σε επιδερμίδες με ήπια ή μέτρια ακμή καθώς και στις περιπτώσεις σοβαρής ακμής, με πέντε προϊόντα.

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2009, 15:29

Το οικογενειακό ιστορικό επηρεάζει την ακμή των εφήβων

Οι πιθανότητες ενός εφήβου να εμφανίσει μέτρια έως σοβαρή ακμή μπορεί ενδεχομένως να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το οικογενειακό ιστορικό τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008, 19:07

Έρευνα συνδέει τη σοβαρή ακμή με τον καρκίνο στον προστάτη

Νέα έρευνα υποδεικνύει ενδεχόμενη σχέση μεταξύ της ακμής και του καρκίνου στον προστάτη, αλλά οι ερευνητές σημειώνουν ότι τα ευρήματά τους θα πρέπει να ερμηνευθούν προσεκτικά.

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007, 14:21

Οι γυναίκες καπνίστριες κινδυνεύουν και από ακμή

Οι γυναίκες που καπνίζουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ένα είδος ακμής, σε σχέση με τις μη καπνίστριες, υποδεικνύει νέα ιταλική έρευνα.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007, 15:57

Εβδομάδα ενημέρωσης για την ακμή

Εβδομάδα ενημέρωσης για την ακμή πραγματοποιείται από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου στο φαρμακείο Μπακάκος στην Ομόνοια.

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2007, 19:43

Έρευνα: Η θεραπεία με laser δεν θεραπεύει δραστικά την ακμή

Η αντιμετώπιση της ακμής με laser, σαν μόνη θεραπεία ‘πρώτης γραμμής’ φαίνεται δεν αρκεί για την εξάλειψή της, αν και ενδεχομένως αξίζει να τη δοκιμάσουν ορισμένοι άνθρωποι, σύμφωνα με νέα έρευνα. Ο ερευνητής Orringer, θεωρεί πως τα αποτελέσματα αυτού του είδους της θεραπείας δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά, όπως φάνηκε από τη έρευνα που διεξήγαγε, αν και υπάρχει χώρος για αισιοδοξία.

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2007, 18:43

Το στρες επιδεινώνει (και) την ακμή

Οι έφηβοι που θεωρούν ότι το στρες προκαλεί έξαρση στα δερματολογικά τους προβλήματα φαίνεται πως έχουν δίκιο. Όπως αναφέρουν ερευνητές, το άγχος ενός μαθητή πριν από τις εξετάσεις επιδεινώνει σημαντικά την ακμή. Αιτία είναι μια φλεγμονή και όχι το λιπαρό δέρμα, δήλωσε ο καθηγητής δερματολογίας Dr. Gil Yosipovitch, του ‘Wake Forest University of Medicine’. Όπως δήλωσε, οι έφηβοι αναφέρουν πως το πρόβλημα ακμής τους επιδεινώνεται από το άγχος.