Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Μπότοξ: Η νέα θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία;

Η θεραπεία με ενέσεις βοτουλινικής Α τοξίνης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, σύμφωνα με δημοσίευση.

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Παράνομα εργαστήρια αναβολικών και σκευασμάτων για τη στυτική δυσλειτουργία σε Βοτανικό - Ρέντη

Κατασχέθηκαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια χάπια με απαγορευμένες αναβολικές ουσίες και περίπου 90.000 χάπια κατά της στυτικής δυσλειτουργίας.

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Το 65% των διαβητικών αντιμετωπίζει προβλήματα στύσης

«Η στυτική δυσλειτουργία είναι μια πολύ σημαντική «απώλεια» που υφίστανται οι ασθενείς με διαβήτη», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

O έρωτας στο βωμό της κρίσης

Η ανάπτυξη της κατηγορίας σκευασμάτων για τη στυτική δυσλειτουργία, το 5μηνο του 2017 συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2016, μειώθηκε σε αξίες κατά 12% και σε τεμάχια κατά 6,5%.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Σφαγή κορυφής για την Υγεία χωρίς...βαμβάκι

H λέξη “πάρτι” είναι μετριοπαθής για να περιγράψει το τι συνέβη επί των ημερών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είπε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως είναι αδύνατο να αποδοθούν σε αμέλεια ή ανικανότητα.

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017

Με ποιο τρόπο οι γυναίκες μπλοκάρουν την ερωτική επιθυμία των ανδρών;

Οπως φαίνεται οι γυναίκες πλέον "αποκαθηλώνουν" τους άνδρες, εσκεμμένα ή μη, "γειώνοντας" την ερωτική τους επιθυμία, καθιστώντας τους συχνά ανενεργούς σεξουαλικά, γεμίζοντάς τους ανασφάλεια, βαρεμάρα και, τελικά, ανικανότητα.

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016

Πώς επεξεργάζεται τα συναισθήματα ο εγκέφαλος

Ορισμένες ψυχικές νόσοι μπορεί ενδεχομένως να προκύπτουν από την ανικανότητα του εγκεφάλου να κάνει τις σωστές συναισθηματικές συσχετίσεις με τα γεγονότα.

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Αποκαλυπτική έρευνα για τους άντρες με υπερσεξουαλικότητα

Διπλάσιο κίνδυνο, για σεξουαλική ανικανότητα έχουν άντρες που επαίρονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016

Αδικείται η συλλογική προσπάθεια από την ανικανότητα εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου

Η χώρα μας εμφανίζει μια ακατανόητα τριτοκοσμική συμπεριφορά στο θέμα εφαρμογής των διατάξεων για απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, σχολιάζει ο καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Στυτική δυσλειτουργία: Πότε το χειρουργείο αποτελεί λύση;

''Οι άνδρες που θα αναζητήσουν χειρουργική θεραπεία είναι πρακτικά όλοι όσοι δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα, δηλαδή δεν βρίσκουν λύση με ότι ονομάζουμε σήμερα φάρμακο στύσης'', επισημαίνει ο Δρ. Κωνσταντινίδης.