Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΣΙΔΙΚ: Ντόμινο κατάρρευσης των διαγνωστικών εργαστηρίων από το “κούρεμα” στις τιμές

Για ανικανότητα και ιδεοληψία κατηγορεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο πρόεδρος του ΠΑΣΙΔΙΚ, καταγγέλλοντας ότι παρατηρεί χωρίς αντίδραση τις εξελίξεις.

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015

Σε 3 εκατομμύρια ανέρχονται οι ρευματοπαθείς στην Ελλάδα

Οι ρευματικές παθήσεις προσβάλλουν όλες τις ηλικίες (όχι μόνο τους ηλικιωμένους) και συνοδεύονται από πόνο και ανικανότητα, ενώ εάν δεν αντιμετωπιστούν κατάλληλα οδηγούν σε αναπηρία και αυξημένη νοσηρότητα και θνητότητα.

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Η στυτική δυσλειτουργία συνδέεται με τον τύπου 2 διαβήτη

Οι άντρες με στυτική δυσλειτουργία μπορεί να έχουν διπλάσιο κίνδυνο αδιάγνωστου τύπου 2 διαβήτη σε σύγκριση με τους άντρες χωρίς αυτό το σεξουαλικό πρόβλημα, αναφέρει νέα έρευνα.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Mε το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας ζουν 1.000.000 άνδρες στη χώρα μας

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα μια νέα θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία, ανακοινώθηκε στο 2ο Μεσογειακό Συνέδριο Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και Αναπαραγωγής, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014

Ωφέλιμη η μεσογειακή διατροφή για άντρες με στυτική δυσλειτουργία

Η μεσογειακή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν άντρες με προβλήματα στύσης να υποστούν καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο, αναφέρει έρευνα.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Η αγγειακή νόσος αρχικού σταδίου οδηγεί μελλοντικά σε ανικανότητα

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι υψηλότερα επίπεδα πλακών στις αρτηρίες της καρδιάς μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική υγεία του άντρα.

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Καθημερινές δυσκολίες των ασθενών με άνοια στο σημερινό σύστημα υγείας

Οι άνοιες αποτελούν μία από τις πρώτες 10 αιτίες που προκαλούν ανικανότητα στις ανεπτυγμένες χώρες. Στην Ελλάδα προσβάλλει τουλάχιστον 150.000-200.000 ανθρώπους.

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Επικίνδυνο προϊόν για τη στυτική δυσλειτουργία

Τον κώδωνα του κινδύνου για προϊόν που διακινείται μέσω Διαδικτύου για τη στυτική δυσλειτουργία, κρούουν οι επιστήμονες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Τα φάρμακα για τη στύση κάνουν καλό και στον προστάτη

Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι τα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία μειώνουν και τα ενοχλητικά συμπτώματα από την καλοήθη προστατική υπερπλασία.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Βιάγκρα - 'μαϊμού' από 35χρονο Έλληνα

Δυνητικά επικίνδυνα γενόσημα του φαρμάκου viagra για τη στυτική δυσλειτουργία, διακινούσε ένας 35χρονος στη Θεσσαλονίκη.