Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017, 11:40

Με ποιο τρόπο οι γυναίκες μπλοκάρουν την ερωτική επιθυμία των ανδρών;

Οπως φαίνεται οι γυναίκες πλέον "αποκαθηλώνουν" τους άνδρες, εσκεμμένα ή μη, "γειώνοντας" την ερωτική τους επιθυμία, καθιστώντας τους συχνά ανενεργούς σεξουαλικά, γεμίζοντάς τους ανασφάλεια, βαρεμάρα και, τελικά, ανικανότητα.

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016, 17:50

Πώς επεξεργάζεται τα συναισθήματα ο εγκέφαλος

Ορισμένες ψυχικές νόσοι μπορεί ενδεχομένως να προκύπτουν από την ανικανότητα του εγκεφάλου να κάνει τις σωστές συναισθηματικές συσχετίσεις με τα γεγονότα.

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 11:35

Αποκαλυπτική έρευνα για τους άντρες με υπερσεξουαλικότητα

Διπλάσιο κίνδυνο, για σεξουαλική ανικανότητα έχουν άντρες που επαίρονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016, 10:28

Αδικείται η συλλογική προσπάθεια από την ανικανότητα εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου

Η χώρα μας εμφανίζει μια ακατανόητα τριτοκοσμική συμπεριφορά στο θέμα εφαρμογής των διατάξεων για απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, σχολιάζει ο καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016, 17:31

Στυτική δυσλειτουργία: Πότε το χειρουργείο αποτελεί λύση;

''Οι άνδρες που θα αναζητήσουν χειρουργική θεραπεία είναι πρακτικά όλοι όσοι δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα, δηλαδή δεν βρίσκουν λύση με ότι ονομάζουμε σήμερα φάρμακο στύσης'', επισημαίνει ο Δρ. Κωνσταντινίδης.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015, 09:23

ΠΑΣΙΔΙΚ: Ντόμινο κατάρρευσης των διαγνωστικών εργαστηρίων από το “κούρεμα” στις τιμές

Για ανικανότητα και ιδεοληψία κατηγορεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο πρόεδρος του ΠΑΣΙΔΙΚ, καταγγέλλοντας ότι παρατηρεί χωρίς αντίδραση τις εξελίξεις.

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015, 12:17

Σε 3 εκατομμύρια ανέρχονται οι ρευματοπαθείς στην Ελλάδα

Οι ρευματικές παθήσεις προσβάλλουν όλες τις ηλικίες (όχι μόνο τους ηλικιωμένους) και συνοδεύονται από πόνο και ανικανότητα, ενώ εάν δεν αντιμετωπιστούν κατάλληλα οδηγούν σε αναπηρία και αυξημένη νοσηρότητα και θνητότητα.

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015, 18:00

Η στυτική δυσλειτουργία συνδέεται με τον τύπου 2 διαβήτη

Οι άντρες με στυτική δυσλειτουργία μπορεί να έχουν διπλάσιο κίνδυνο αδιάγνωστου τύπου 2 διαβήτη σε σύγκριση με τους άντρες χωρίς αυτό το σεξουαλικό πρόβλημα, αναφέρει νέα έρευνα.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 19:43

Mε το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας ζουν 1.000.000 άνδρες στη χώρα μας

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα μια νέα θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία, ανακοινώθηκε στο 2ο Μεσογειακό Συνέδριο Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και Αναπαραγωγής, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014, 14:12

Ωφέλιμη η μεσογειακή διατροφή για άντρες με στυτική δυσλειτουργία

Η μεσογειακή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν άντρες με προβλήματα στύσης να υποστούν καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο, αναφέρει έρευνα.