Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2007, 17:07

Έρευνα: Η καλή φυσική κατάσταση περισσότερο σημαντική από το βάρος

Σε ότι αφορά τη μακροβιότητα, η καλή σωματική κατάσταση φαίνεται πως είναι πιο σημαντική από το σωματικό βάρος, αποκαλύπτει νέα αμερικανική έρευνα.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2007, 15:22

Δέκα συμβουλές που θα σας ενθαρρύνουν να γυμναστείτε

Για όσους ενδιαφέρονται για τη φυσική τους κατάσταση υπάρχει μια λεπτή γραμμή όσον αφορά την κινητοποίηση και την επιτυχία σε σχέση με την αποτυχία. Το να μην πάτε μια φορά στο γυμναστήριο μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει πάλι….στον καναπέ.

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2007, 16:58

Πώς η κατοχή ενός σκύλου ευνοεί τη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου

Νέα μελέτη υποδεικνύει τα οφέλη της κατοχής σκύλου ως προς την υγεία του ανθρώπου. Το να έχει κάποιος στο σπίτι του ένα σκύλο βελτιώνει τη φυσική αλλά και την ψυχολογική κατάσταση του ιδιοκτήτη περισσότερο από την κατοχή μιας γάτας.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2007, 18:12

Τρίτη ηλικία: Η βιταμίνη D ΄τονώνει’ τις φυσικές ικανότητες

Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D φαίνεται πως συμβάλλουν στη μειωμένη φυσική κατάσταση των ηλικιωμένων, σύμφωνα με νέα έρευνα. Οι ηλικιωμένοι που δεν έχουν αρκετή βιταμίνη D στον οργανισμό τους ενδεχομένως βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο για εξασθενημένη φυσική κατάσταση και περιορισμένες φυσικές ικανότητες, σύμφωνα με την έρευνα τουWake Forest University School of Medicine.

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2007, 18:51

Ισχυρότερες οι ψυχολογικές επιπτώσεις της τριχόπτωσης στις γυναίκες

Η τριχόπτωση στους άντρες είναι μια κατάσταση δύσκολη να την αποδεχτούν καθώς συνδέεται με το πέρασμα των χρόνων, τη μειωμένη φυσική κατάσταση και το φόβο ότι δεν θα είναι πια ελκυστικοί στις γυναίκες.

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007, 13:51

Ερευνα: Αμεση σχέση σωματικού βάρους μεταξύ μητέρας-νεογνού

Οι μητέρες που είναι αδύνατες και σε καλή φυσική κατάσταση φαίνεται πως γεννούν πιο αδύνατα μωρά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης, με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να απολαμβάνουν καλύτερη υγεία και σωματικό βάρος αργότερα στη ζωή τους.