Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

"Σισμανόγλειο": Νεκρή ασθενής έπειτα από μεταφορά στο “Αμ. Φλέμιγκ” για αξονική τομογραφία

"Εάν ήταν σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος του 'Σισμανόγλειου', θα γλίτωνε την ταλαιπωρία, θα ήταν πιο άμεση η ιατρική αντιμετώπιση και μπορεί να ζούσε", σημειώνει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Προσφορά προληπτικού ελέγχου από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για τη ΧΑΠ

Η προσφορά προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει σπιρομέτρηση, αξονική τομογραφία θώρακος και πνευμονολογική κλινική εκτίμηση σε μειωμένη τιμή.

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Μόνο συμμετοχή θα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι για σκιαγραφικά

Μόνο τη συμμετοχή τους πρέπει να καταβάλλουν οι ασφαλισμένοι, για τη φαρμακευτική δαπάνη σκιαγραφικών σκευασμάτων, όταν χρειάζονται σχετική απεικονιστική εξέταξη όπως αξονική ή μαγνητική τομογραφία.

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

'Ευαγγελισμός': Εικόνες ντροπής από το μπλακ άουτ του αξονικού

Ασθενείς στοιβαγμένους σε φορεία, περιμένοντας να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, αντιμετώπισε το νοσοκομείο στη γενική εφημερία της Τρίτης.

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

Επικίνδυνη για εμφάνιση καρκίνου η ακτινοβολία από την αξονική τομογραφία

Δυο αμερικανικές έρευνες που δημοσιεύονται στο περιοδικό ‘Archives of Internal Medicine’ ανακάλυψαν ότι η ακτινοβολία από την αξονική τομογραφία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο δεκαετίες μετά την έκθεση του ασθενούς σε αυτήν.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009

Βιοϊατρική - GE Healthcare: Ευρωπαϊκό κέντρο αναφοράς αξονικής και μαγνητικής Τομογραφίας

Τη δημιουργία Ευρωπαϊκού κέντρου αναφοράς για την αξονική και μαγνητική τομογραφία στην κεντρική μονάδα της Βιοϊατρικής στην Αθήνα, ανακοίνωσαν ο όμιλος Βιοιατρική και η GE Healthcare.