Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Αντισηπτικά και στο υπουργείο Υγείας

Αντισηπτικά τζελ έχει εφοδιαστεί τελευταία το υπουργείο Υγείας, με αφορμή τη νέα γρίπη. Και τα μπουκάλια, έχουν τοποθετηθεί δίπλα από τους ψύκτες…Ακόμη και στο ΕΚΕΠΥ –που μπαίνει σαφώς λιγότερος κόσμος- τα τζελ είναι παρόντα.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009

Ο καυγάς της γρίπης

Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα με τη νέα γρίπη, κυρίως για το συντονισμό του τι θα κάνουμε όταν έρθει…Στο συνέδριο για τη γρίπη, που τελείωσε χθες, έγινε εκτενής αναφορά στο θέμα των εμβολίων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009

Η 'οικονομία' της νέας γρίπης

Πόσο κοστίζει το κλείσιμο των σχολείων – λόγω γρίπης – σε μια οικονομία σαν την ελληνική;Από 50 - 200 εκ. ευρώ την εβδομάδα.

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

Νοσηλευτικό προσωπικό σε διοικητική θέση, παρά τη γρίπη…

Tο διοικητή του νοσοκομείου Χαλκίδας κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, γιατί εν μέσω ενίσχυσης των μονάδων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης πανδημίας γρίπης, αποφάσισε να μετακινήσει επισκέπτρια υγείας, που αποτελεί νοσηλευτικό προσωπικό, από το κέντρο υγείας στο Μαντούδι, σε διοικητική θέση στο νοσοκομείο Χαλκίδας…Εδώ όλοι κοιτούν να ενισχύσουν τους υγειονομικούς σχηματισμούς και ιδίως τους σχηματισμούς πρωτοβάθμιας φροντίδας, και ο συγκεκριμένος διοικητής παίρνει νοσηλευτικό προσωπικό και το μετακινεί στη διοίκηση…

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009

Προσλήψεις … γρίπης

Ατέλειωτες ήταν σήμερα οι ουρές στο ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι από υποψήφιους, για τις 201 θέσεις που προκηρύχθηκαν για τη στελέχωση της κεντρικής υπηρεσίας και των περιφερειακών γραφείων του.

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009

Εκκρεμότητες για τα εμβόλια της γρίπης

Παραγγελίες εμβολίων κατά της νέας γρίπης για το ενδεχόμενο πανδημίας, δεν έχει γίνει ακόμη από τη χώρα μας…Αυτό τουλάχιστον λένε παράγοντες της αγοράς, οι οποίοι αναγκαστικά το έμαθαν, λόγω αντικειμένου.

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009

Ανταγωνισμός για τη νέα γρίπη

'Καυτό' προβλέπεται το καλοκαίρι για τις φαρμακευτικές που κατάφεραν να εγκρίνουν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΕΑ) το εμβόλιό τους που θα χρησιμοποιηθεί για τη νέα γρίπη.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Τα παράδοξα της περιπέτειας με τη γρίπη

Πανικός επικράτησε χθες με το θέμα ενός εκ των φοιτητών από το Εδιμβούργο, ο οποίος εμφάνισε ‘ύποπτα’ συμπτώματα, ενώ είχε έρθει σε επαφή με τους άλλους φοιτητές.

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Ένταση για τα κρούσματα γρίπης

‘Βαρύ’ έπεσε στους υπεύθυνους του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) το δεύτερο και τρίτο κρούσμα της νέας γρίπης.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

Ποντάρει στην κρίση ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κερδισμένος φαίνεται να είναι ο υπουργός Υγείας από την κρίση με τη γρίπη.Δεν είναι τυχαίο ότι – από την πρώτη στιγμή – επενδύει τα μέγιστα στο θέμα, εκτιμώντας ότι θα του αποδώσει ‘πόντους’.