Ιατρείο Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ευρωκλινική Αθηνών. Το ιατρείο θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στους πάσχοντες από χρόνιο πόνο εφαρμόζοντας πρότυπα κορυφαίων Κέντρων Θεραπείας Πόνου του εξωτερικού.

Στόχος του Ιατρείου Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ανακούφιση των πασχόντων από χρόνιο πόνο εφαρμόζοντας ελάχιστα επεμβατικές, ειδικά σχεδιασμένες, τεχνικές για την αποτελεσματική θεραπεία επώδυνων διαταραχών, όπως ενδεικτικά κεφαλαλγία / ημικρανία, παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, αρθραλγία, νευροπαθητικός πόνος, ισχαιμικός πόνος και καρκινικός πόνος.

Eπικεφαλής του ιατρείου, είναι ο Επεμβατικός Ιατρός Πόνου κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή επιστημονική κατάρτιση, διαπίστευση FIPP (Eξειδίκευση στην Επεμβατική Θεραπεία Πόνου), και είναι διακεκριμένο μέλος του WIP (Παγκόσμιο Ινστιτούτου Πόνου).

Με την ευκαιρία της δημιουργίας του νέου ιατρείου, δίνεται η δυνατότητα διαγνωστικής κλινικής εξέτασης σε τιμή προσφοράς 30 ευρώ, κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 210 6416312 (Δευτέρα-Παρασκευή 8.00-16.00). Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2014.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα