Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012, 15:38

Σεμινάριο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με το αλκοόλ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το σεμινάριο ευαισθητοποίησης στην Οικολογική-Κοινωνική Προσέγγιση των Προβλημάτων που Σχετίζονται με το Αλκοόλ και των Σύνθετων Προβλημάτων (Μέθοδος Hudolin) που διοργάνωσαν στην Αθήνα τα Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ Αττικής και ο Ελληνικός Σύλλογος Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ.

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011, 14:56

Τον αλκοολισμό και τις αυτοκτονίες αυξάνει η ανεργία

Οι εθισμοί και οι εξαρτήσεις μαζί με τις ψυχιατρικές διαταραχές, την υιοθέτηση μη υγιεινού τρόπου ζωής, τη χρήση καπνού και οινοπνευματωδών και τα καρδιαγγειακά νοσήματα ανήκουν στις βασικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία των πολιτών.

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010, 18:51

40 εκατομμύρια οι αλκοολικοί στην Ευρώπη, 800.000 στην Ελλάδα

Στις 24 Νοεμβρίου, θα παρουσιασθεί η νέα εκστρατεία ‘ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ;’, που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας για τις επικίνδυνες συνέπειες της κατάχρησης του αλκοόλ.

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010, 16:16

Ημερίδα του ΚΕΘΕΑ για το αλκοόλ και το τζόγο

Ημερίδα διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ με θέμα 'Αλκοόλ και Τζόγος', στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009, 09:15

Υγρά μαντηλάκια ΜΕΓΑ: Προστασία έναντι των μικροβίων

Τα αλκοολούχα αντισηπτικά μαντήλια ΜΕΓA προσφέρουν προστασία έναντι των μικροβίων. Είναι κλινικά ελεγμένα και περιέχουν αιθυλική Aλκοόλη και απολυμαντικό παράγοντα CPC, για ακόμη πιο αποτελεσματική προστασία.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009, 18:33

Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο ‘Μέθεξις’ για την εξάρτηση από το αλκοόλ

Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο ‘Μέθεξις’ για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε σχέση με κατάχρηση και εξάρτηση από το αλκοόλ λειτουργεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2008, 16:20

Ημερίδα για τον αλκοολισμό

Ημερίδα με θέμα ‘Αλκοολισμός-Επιπτώσεις-Αντιμετώπιση’ πραγματοποιείται στις 21 Νοεμβρίου στην Αίθουσα του συλλόγου 'Εγκέφαλος'.