Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016, 15:05

Hexarhinal® - Απελευθερώνει τη μύτη, ανακουφίζει το 'βαρύ κεφάλι'

Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί του έφτασε και η πιο διαδεδομένη μεταδοτική ασθένεια, το κρυολόγημα! Νο 1 σύμπτωμα που μας ταλαιπωρεί είναι η ρινική συμφόρηση.

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016, 13:06

Η ομάδα κρούσης κατά του κρυολογήματος της Lanes ευχήθηκε… #perastika σε χρήστες του Twitter

Η Lanes μέσα από ένα πρωτότυπο activation ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να «κάνει καλά» όλους τους χρήστες του Twitter που ταλαιπωρούνταν από κρυολόγημα.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015, 17:38

Κρυολογήματα και ασπιρίνη C

Τα αναβράζοντα δισκία Ασπιρίνης με βιταμίνη C, συνδυάζουν την αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση της ασπιρίνης με την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, 12:56

'Φυσικό Εμβόλιο' κατά της γρίπης

Με την εμπορική ονομασία OLIVAXIN κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 σε όλες τις Φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία, το προϊόν που οι Έλληνες φαρμακοποιοί ονομάζουν ήδη 'Φυσικό Εμβόλιο' κατά της γρίπης, του κοινού κρυολογήματος και των εποχιακών λοιμώξεων.

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013, 12:03

Clinofar: Η φυσική λύση για τον ρινικό καθαρισμό

Η σειρά προϊοντων Clinofar, σε αμπούλες, Spray και Ρινικό αποφρακτήρα βοηθούν στο κρυολόγημα, τη γρίπη, τη ρινοφαρυγγίτιδα, καθώς προκαλούν ρινική απόφραξη και ρινική καταρροή.

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012, 15:37

Γνωρίστε το βήχα σας και πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσετε

Ο βήχας μπορεί να είναι σύμπτωμα ενός κοινού κρυολογήματος ή μιας ήπιας μόλυνσης και συχνά, περνάει μέσα σε μια εβδομάδα. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένδειξη για κάτι πιο σοβαρό.

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012, 18:23

Πονόλαιμος, βήχας, βραχνάδα; Σειρά Thymoτης Tilman από τη Lavipharm

Η Lavipharm κυκλοφορεί στα ελληνικά φαρμακεία μία σειρά προϊόντων από εκχύλισμα θυμαριού που βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, τη σειρά Thymo της Tilman.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2007, 18:08

Ενημερωτική καμπάνια του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Καμπάνια του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με θέμα: ‘Κρυολόγημα: πρόληψη & αντιμετώπιση’ ξεκινά σε 8 πόλεις.

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2007

Fenivir:Για γρήγορη θεραπεία του επιχείλιου έρπητα

Πόνος, τσούξιμο, φαγούρα, αντιαισθητικές και επώδυνες φουσκάλες στα χείλη; Η ταλαιπωρία του επιχείλιου έρπητα μάς θυμάται συνήθως όταν ο οργανισμός βρίσκεται στα όρια του. Γι’ αυτό και το χειμώνα με το έντονο κρύο, τα κρυολογήματα, το άγχος και τις έννοιες ο ιός του απλού έρπητα βρίσκει τις κατάλληλες συνθήκες για να εκδηλωθεί.