Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015, 12:47

Ιασώ: Δωρεάν χειρουργεία και εξετάσεις σε χαμηλότερη τιμή για το μήνα μαστού

Οκτώ δωρεάν χειρουργεία μαστού, σε άπορες γυναίκες, προσφέρει ο Όμιλος ΙΑΣΩ, καθώς και ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών σε χαμηλότερη τιμή.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015, 13:43

Δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

Tο Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παρέχει δωρεάν προληπτικό έλεγχο με μαστογραφία σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015, 19:41

Ιατρικό Αθηνών: Προσφορά για Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για Καρκίνου Μαστού

Aπό τις 5 έως τις 23 Οκτωβρίου, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει σε χαμηλότερη τιμή τη νέα πρωτοποριακή εξέταση της Προληπτικής Ταχείας Μαγνητικής Μαστογραφίας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014, 17:47

Euromedica: Προσφορές για εξετάσεις πρόληψης καρκίνου του μαστού

Η Euromedica προσφέρει εξετάσεις μαστογραφίας σε χαμηλότερες τιμές στις μονάδες του Ομίλου στο πλαίσιο του Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού.

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014, 12:07

Όμιλος Υγεία: Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει στις 8 Μαρτίου μία μαστογραφία ή ένα υπέρηχο μαστών και έναν προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης σε συμβολική τιμή.

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013, 13:36

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ ουσιαστικός σύμμαχος κατά του Καρκίνου του Μαστού

Με το ετήσιο πρόγραμμα "1 χρόνο γυναίκα", του Ομίλου Υγεία, θα έχετε μια δωρεάν μαστογραφία ή έναν υπέρηχο μαστού, καθώς και παροχές ομορφιάς και υγείας.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013, 13:56

Πώς η διάγνωση ή η υποψία μιας νόσου μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

Εντελώς ξαφνικά, μία μαστογραφία και υπέρηχος ρουτίνας εντόπισε μία ύποπτη μάζα στον αριστερό μαστό μου. Ο χειρουργός μαστού συνέστησε να γίνει άμεσα βιοψία καθώς τα ευρήματα του υπερηχογραφήματος δεν ήταν και πολύ αισιόδοξα.

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012, 15:14

Πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μαστογραφίες

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη δωρεάν προληπτική εξέταση μαστογραφίας στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»για 25 γυναίκες που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 13:38

Euromedica: προσφορά για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Eξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές σε όλα τα διαγωνιστικά κέντρα της Euromedica στην Αττική, παρέχει ο Όμιλος, με αφορμή το μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012, 19:06

Προσφορά Ευρωκλινικής Αθηνών για τη γιορτή της μητέρας

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Ευρωκλινική Αθηνών σάς παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας πακέτου διαγνωστικών εξετάσεων ψηφιακής μαστογραφίας και υπερηχογραφήματος μαστών στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ.