Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012, 16:38

Κέντρο Ημέρας για άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ στο Μαρούσι

Η Εταιρεία νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου ξεκίνησε την καθημερινή λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας.

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012, 16:36

Νέο Κέντρο Ημέρας για άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ στην Ηλιούπολη

Η Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών σε συνεργασία με τονΔήμο Ηλιούπολης και την Α' Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών –Αιγινήτειο Νοσοκομείο- ξεκίνησε τη λειτουργία ενός νέου Κέντρου Ημέρας για άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012, 15:30

Ενημερωτική εκδήλωση για την άνοια

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και το Εθνικό διαδημοτικό δίκτυο υγιών πόλεων – προαγωγής υγείας πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ‘άνοια: ένα μήνυμα για όλους’.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012, 13:37

Το θέατρο κοντά στους ανθρώπους με άνοια

Η Alzheimer Ελλάς σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση: 'Υπηρέτης δύο αφεντάδων' του Κάρλο Γκολντόνι.

Παρασκευή, 04 Μαΐου 2012, 20:05

Διημερίδα 'φροντίδα και νοσηλεία στόματος στην τρίτη ηλικία και την άνοια’

Το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών διοργανώνουν Διημερίδα με θέμα ‘Φροντίδα και Νοσηλεία Στόματος στην τρίτη ηλικία και την άνοια’.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012, 18:53

Διημερίδα 'Νομικά και κοινωνικά θέματα στην άνοια'

Το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών διοργανώνουν τη Διημερίδα με θέμα 'Νομικά και κοινωνικά θέματα στην άνοια'.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011, 15:07

ΟΝ LINE στήριξη περιθαλπόντων ασθενών με άνοια

Η Alzheimer Ελλάς στηρίζοντας τους περιθάλποντες και τις οικογένειες των ανθρώπων με άνοια, εγκαινιάζει μια νέα καινοτόμα υπηρεσία.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011, 13:57

Κάντε μια κίνηση ΜΑΤ στην άνοια!

H Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής διοργανώνουν το 1ο Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα RAPID Βετεράνων.

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011, 19:41

Η ελληνική εταιρεία νόσου Αlzheimer συνεργάζεται με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, συνεργάζεται με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στα πλαίσια του προγράμματος ‘Θέατρο Κατ΄οίκων’ στην προσπάθειά της να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων με άνοια και των οικογενειών τους.

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010, 13:15

Σεμινάρια τηλεκπαίδευσης για την άνοια

Tο Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων και η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer διοργανώνουν τηλεσεμινάρια για την άνοια.