Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008, 13:36

Νοθευμένο συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία 'Hero'

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (FDA), διακινείται μέσω διαδικτύου συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία 'Hero'.

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008, 13:27

Νοθευμένο συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία 'vpxl no 1 Dietary Supplement for Men'

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής του Λουξεμβούργου, βρέθηκε να διακινείται συμπλήρωμα διατροφής άγνωστης προέλευσης με την ονομασία 'vpxl no 1 Dietary Supplement for Men'.

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008, 13:25

Νοθευμένο συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία 'Blue Steel'

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (FDA), διακινείται μέσω διαδικτύου συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία 'Blue Steel'.

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008, 13:23

Νοθευμένο φυτικό προϊόν με την ονομασία 'Herb Vigour'

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής της Ολλανδίας, διακινείται μέσω διαδικτύου (Internet) προϊόν φυτικής προέλευσης με την ονομασία 'Herb Vigour'.

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2008, 16:06

Νοθευμένο φυτικό προϊόν με την ονομασία 'Natural Vigour'

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής της Δανίας, διακινείται μέσω διαδικτύου (Internet) προϊόν φυτικής προέλευσης με την ονομασία 'Natural Vigour'.

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2008, 16:03

Νοθευμένο φυτικό προϊόν με την ονομασία 'China Vigour'

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής της Δανίας, διακινείται μέσω διαδικτύου προϊόν φυτικής προέλευσης με την ονομασία 'China Vigour'.

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2008, 16:01

Νοθευμένο φυτικό προϊόν με την ονομασία 'LiDa'

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής της Δανίας, διακινείται μέσω διαδικτύου (Internet) προϊόν φυτικής προέλευσης με την ονομασία 'LiDa'.

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008, 17:57

Byetta: Αναφέρθηκαν 6 θάνατοι στις Η.Π.Α

Έξη άνθρωποι που ακολουθούσαν αγωγή με το σκεύασμα Byetta, έχασαν τη ζωή τους, στις ΗΠΑ, έχοντας παρουσιάσει παγκρεατίτιδα.

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008, 13:06

Νοθευμένο φυτικό προϊόν με την ονομασία 'POWERtabs'

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής της Ελβετίας (Swissmedic - Swiss Agency for therapeutic products), διακινείται παράνομα στην Ελβετία το προϊόν 'POWERtabs', η επισήμανση του οποίου το χαρακτηρίζει ως προϊόν φυτικής προέλευσης για τη διέγερση της στυτικής λειτουργίας.

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008, 13:14

Απόσυρση μη ασφαλών αναπτήρων

Eντοπίσθηκαν και αποσύρθηκαν από την αγορά αναπτήρες Κινεζικής προέλευσης.