Προβολή

ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Πιο πρόσφατα

‘’Σκανάρισμα’’ όλου του ανθρώπινου οργανισμού μέσα από μία τρίχα!‘’Σκανάρισμα’’ όλου του ανθρώπινου οργανισμού μέσα από μία τρίχα!

16 Νοεμβρίου 2018

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, αρκούν λίγες τρίχες μας για να δώσουν πολύτιμα στοιχεία για την υγεία μας.

Μουσικές εκδηλώσεις «Πολυφωνίες» - Συναυλία με έργα για πιάνο Ελλήνων Συνθετών

15 Νοεμβρίου 2018

H διακεκριμένη σολίστ του πιάνου Ελένη Παπασπύρου θα παρουσιάσει έργα για πιάνο των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Κωνσταντινίδη, Γιώργου Κουρουπού και Θανάση Δρίτσα.

Δυναμική παρουσία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της ΑθήναςΔυναμική παρουσία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

14 Νοεμβρίου 2018

Στελέχη και συνεργάτες της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, για έκτη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ε.Π.Ε να λάβουν μέρος σε αυτή την καθιερωμένη πλέον δράση.

ΙΑΣΩ Παίδων: Πρόγραμμα ολοκληρωμένης αντιμετώπισης του παιδικού διαβήτη σε προνομιακή τιμή

13 Νοεμβρίου 2018

Η προσφορά ισχύει έως 30 Νοεμβρίου και γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

2ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας

13 Νοεμβρίου 2018

Στο AMLI 2018 θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες του Ομίλου καθώς και ομόλογοί τους του εξωτερικού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις στους τομείς της εξειδίκευσής τους.

Προβολή

Περισσότερα

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας

13 Νοεμβρίου 2018

Θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Το μεγαλύτερο γεγονός Διατροφής, Υγείας και Ομορφιάς έρχεται στο Βελλίδειο 24 και25 ΝοεμβρίουΤο μεγαλύτερο γεγονός Διατροφής, Υγείας και Ομορφιάς έρχεται στο Βελλίδειο 24 και25 Νοεμβρίου

13 Νοεμβρίου 2018

Φέρνει κοντά σε κοινό και ειδικούς επισκέπτες, κορυφαίους επιστήμονες και καθηγητές ιατρικής και περισσότερους από 200 διακεκριμένους ομιλητές με διεθνείς διακρίσεις!

10η εθελοντική αιμοδοσία του ΦΣΘ10η εθελοντική αιμοδοσία του ΦΣΘ

13 Νοεμβρίου 2018

Θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου, στις 14 Νοεμβρίου.

Τα Sweet & Balance μοιράζονται μαζί μας συνταγές για υπέροχα γλυκά χωρίς ζάχαρη!Τα Sweet & Balance μοιράζονται μαζί μας συνταγές για υπέροχα γλυκά χωρίς ζάχαρη!

13 Νοεμβρίου 2018

Αγαπημένες συνταγές για γλυκά χωρίς ζάχαρη που πάντα θέλατε να φτιάξετε αλλά δεν ξέρατε πώς!

Σημαντική ήταν η συμβολή των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην υγειονομική κάλυψη του 36ου Μαραθωνίου της ΑθήναςΣημαντική ήταν η συμβολή των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην υγειονομική κάλυψη του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας

12 Νοεμβρίου 2018

Οι γιατροί της Αθήνας έδωσαν για άλλη μια χρονιά δυναμικό παρών στη σημαντική αυτή διοργάνωση προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Εκδήλωση του Υγεία ‘’All about Oncology’’Εκδήλωση του Υγεία ‘’All about Oncology’’

12 Νοεμβρίου 2018

Θα παρουσιαστεί την Τέταρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 17:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Χρ. Λαμπράκη.

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας

12 Νοεμβρίου 2018

Eκστρατεία ενημέρωσης με κεντρικό μήνυμα «Μονάδες Εντατικής Θεραπείας: Εντατικά Μαθήματα Ζωής» στον Πειραιά.

Εκστρατεία ΠΕΙΦΑΣΥΝ για τον διαβήτηΕκστρατεία ΠΕΙΦΑΣΥΝ για τον διαβήτη

12 Νοεμβρίου 2018

Tο 26,7% των διαγνωσμένων διαβητικών έχουν γλυκοζυλιωμένη ≥ 7,1%, δηλαδή θεωρούνται αρρύθμιστοι.

Δωρεάν προγράμματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»

9 Νοεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Πανεπιστήμιου Rutgers σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Sobi™ στηρίζει τους πληγέντες στην Ανατολική Αττική και συνεργάζεται με τη ΜΚΟ «Δεσμός» Η Sobi™ στηρίζει τους πληγέντες στην Ανατολική Αττική και συνεργάζεται με τη ΜΚΟ «Δεσμός»

8 Νοεμβρίου 2018

Η πρωτοβουλία της Sobi ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του 29ου Πανελλήνιου Αιματολογικού Συνεδρίου.

14η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων - Η κορυφαία παιδιατρική συνάντηση της χρονιάς.14η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων - Η κορυφαία παιδιατρική συνάντηση της χρονιάς.

8 Νοεμβρίου 2018

Επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Ευγένιος Τριβιζάς

Η British American Tobacco Hellas στην εβδομάδα μόδας «Athens Xclusive Designers Week»Η British American Tobacco Hellas στην εβδομάδα μόδας «Athens Xclusive Designers Week»

8 Νοεμβρίου 2018

Το glo™, λίγες ημέρες μετά το λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά, έδωσε το «παρών» στην εβδομάδα μόδας, παρουσιάζοντας στο ενήλικο καπνιστικό κοινό την τεχνολογία θέρμανσης καπνού Advanced Heat™, ένα νέο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Παιδικής Χορωδίας της «Καρδιάς του Παιδιού»Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Παιδικής Χορωδίας της «Καρδιάς του Παιδιού»

8 Νοεμβρίου 2018

Η Χορωδία «γεννήθηκε» στις αρχές του 2018, έχοντας ως σκοπό την δημιουργία μιας νέας μουσικής κουλτούρας,

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού

8 Νοεμβρίου 2018

Θα πραγματοποιηθεί στις 9, 10 και 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Ημερίδα: "Αναπηρία και σύγχρονες προκλήσεις: Σεξουαλικότητα και Αναπηρία"Ημερίδα: "Αναπηρία και σύγχρονες προκλήσεις: Σεξουαλικότητα και Αναπηρία"

8 Νοεμβρίου 2018

Διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών ''Ο καλός Σαμαρείτης''.

Παρουσιάσεις για τη μουσικοθεραπεία

7 Νοεμβρίου 2018

Η ενημερωτική συνάντηση και οι παρουσιάσεις γίνονται με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικοθεραπείας.

Η Θεσσαλονίκη αθλείται για τον διαβήτηΗ Θεσσαλονίκη αθλείται για τον διαβήτη

7 Νοεμβρίου 2018

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 12:15 η νέα παραλία Θεσσαλονίκης με σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης το Makedonia Palace, θα πλημμυρίσει από κόσμο, χρώματα, μουσική και παλμό.

Ελιξίριο Ζωής και ΥγείαςΕλιξίριο Ζωής και Υγείας

6 Νοεμβρίου 2018

Το TERRANOVA Life Drink είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ολόκληρων φρέσκων υπερτροφών, μοναδικής, 100% φυσικής σύνθεσης 8 κατηγοριών υπερτροφών σε 1 προϊόν.

Ο ΣΕΓΑΣ στηρίζει μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα του Μαραθωνίου το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗΟ ΣΕΓΑΣ στηρίζει μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα του Μαραθωνίου το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

6 Νοεμβρίου 2018

Η κα. Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Prolepsis τόνισε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι για τη δυνατότητα που μας έδωσε ο ΣΕΓΑΣ, να προσθέσουμε αρκετά παιδιά στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.''

Επιστημονική Ημερίδα για τον καρκίνο του παγκρέατος   Επιστημονική Ημερίδα για τον καρκίνο του παγκρέατος  

6 Νοεμβρίου 2018

Η εκδήλωση γίνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Παγκρεατικό Καρκίνο και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του Κοινού.

Συνταγογραφούμενες ασκήσεις και για την οστεοπόρωσηΣυνταγογραφούμενες ασκήσεις και για την οστεοπόρωση

6 Νοεμβρίου 2018

Οι νέες πληροφορίες θα δοθούν σε ομιλία στο πλαίσιο του 4ου Forum Υγείας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο οργανισμός «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» υποστήριξε την πρωτοβουλία «Αθλητική Αριστεία - Sports Excellence»Ο οργανισμός «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» υποστήριξε την πρωτοβουλία «Αθλητική Αριστεία - Sports Excellence»

5 Νοεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα εφαρμόζει μια ολιστική προσέγγιση για την ενίσχυση νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα ΜουσικοθεραπείαςΕκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικοθεραπείας

5 Νοεμβρίου 2018

Όλες οι  εκδηλώσεις είναι δωρεάν και διοργανώνονται από τα μέλη το 15νθήμερο από 10 έως 25 Νοεμβρίου.

Εβδομάδα αιμοδοσίας για την τράπεζα αίματος της ομάδας "Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας"Εβδομάδα αιμοδοσίας για την τράπεζα αίματος της ομάδας "Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας"

5 Νοεμβρίου 2018

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια, μπορούν να προσέλθουν στο νοσοκομείο της πόλης τους, και να δώσουν αίμα.

Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού για γυναίκες 20-39 ετώνΠρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού για γυναίκες 20-39 ετών

5 Νοεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες 20-39 ετών και περιλαμβάνει Δωρεάν Κλινικό Έλεγχο μαστού από χειρουργούς της ΕΧΕΜ .

26ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών26ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών

1 Νοεμβρίου 2018

Θα πραγματοποιηθεί 4 έως 6 Νοεμβρίου 2018 στο Makedonia Palace.

4ο Forum Υγείας με το ‘’εκτόπισμα’’ καθηγητών παγκοσμίου κύρους και ακτινοβολίας4ο Forum Υγείας με το ‘’εκτόπισμα’’ καθηγητών παγκοσμίου κύρους και ακτινοβολίας

1 Νοεμβρίου 2018

Έλληνες επιστήμονες με διεθνείς διακρίσεις και έργο παγκόσμιας φήμης, θα τιμήσουν με τις διαλέξεις τους τις εργασίες του 4ου Forum Υγείας που θα διεξαχθεί 24 και 25 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος «Δίκτυο Άμεσης Παρέμβασης για Χρήστες στον Δρόμο» στην ΑθήναΞεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος «Δίκτυο Άμεσης Παρέμβασης για Χρήστες στον Δρόμο» στην Αθήνα

30 Οκτωβρίου 2018

Το διετές πρόγραμμα υλοποιούν από κοινού το ΚΕΘΕΑ, ο ΟΚΑΝΑ, ο Δήμος Αθηναίων και η Περιφέρεια της Αττικής, η οποία και το χρηματοδοτεί.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με διεθνή πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης

30 Οκτωβρίου 2018

Το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών έχει διάρκεια πέντε ώρες (10.00 - 15.00) και απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν πώς να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους.

Το ΓΝ Παπαγεωργίου υποδέχτηκε και προσκύνησε την Τιμία Ζώνη της ΘεοτόκουΤο ΓΝ Παπαγεωργίου υποδέχτηκε και προσκύνησε την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου

30 Οκτωβρίου 2018

Η Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου, το μοναδικό σωζόμενο κειμήλιο από τον Επίγειο Βίο της Παναγίας, σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση, παρέμεινε για προσκύνηση και ευλογία των πιστών στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Γεωργίου και 20 Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου.

Εγκεφαλικό Επεισόδιο-«Μείωσε τον Κίνδυνο!» με ειδικά πακέτα εξετάσεων  

30 Οκτωβρίου 2018

Οι προσφορές ισχύουν για όσους προγραμματίσουν τα ραντεβού τους στο Metropolitan General έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

Ξεκινά ο διάλογος για το ρόλο των βιο-ομοειδών στη βιωσιμότητα του ελληνικού Συστήματος ΥγείαςΞεκινά ο διάλογος για το ρόλο των βιο-ομοειδών στη βιωσιμότητα του ελληνικού Συστήματος Υγείας

29 Οκτωβρίου 2018

Το 1ο Συνέδριο Πολιτικών Υγείας για τα Βιo-ομοειδή, με τίτλο “Conference on Biosimilars: The Value of Biosimilars & Market Access Issues in the Greek Healthcare System” ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου.

Κινητό εργαστήρι επιστήμης από τη Uni-pharmaΚινητό εργαστήρι επιστήμης από τη Uni-pharma

29 Οκτωβρίου 2018

Υποτροφίες ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ στο συνέδριο των φοιτητών της Φαρμακευτικής Σχολής PharmACon.

Το  Athens Innovation Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά!Το  Athens Innovation Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά!

29 Οκτωβρίου 2018

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου το Ζάππειο γίνεται το απόλυτο meeting point για επιχειρήσεις, startups, funds, πανεπιστήμια, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

ΥΓΕΙΑ: Διακεκριμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του Τομέα ΚαρδιάςΥΓΕΙΑ: Διακεκριμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του Τομέα Καρδιάς

29 Οκτωβρίου 2018

Τα οκτώ σεμινάρια υψηλού κύρους του εκπαιδευτικού έτους 2018-2019 τα οποία διοργανώνονται υπό την ευθύνη του Καθηγητή Παναγιώτη Βάρδα,

Estee Lauder Companies: Φωταγώγηση μνημείων για να στείλουν ηχηρό μήνυμα για τον καρκίνο μαστούEstee Lauder Companies: Φωταγώγηση μνημείων για να στείλουν ηχηρό μήνυμα για τον καρκίνο μαστού

25 Οκτωβρίου 2018

Εγινε χθες η φωταγώγηση του Ολυμπίειου και της Πύλης του Αδριανού με ροζ χρώμα.

ΙΑΣΩ: Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας για έλεγχο της οστεοπόρωσης σε χαμηλότερη τιμή   

25 Οκτωβρίου 2018

Η προσφορά ισχύει έως 30 Νοεμβρίου και γίνετια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης.

Ημερίδα: Σεξουαλικότητα και αναπηρίαΗμερίδα: Σεξουαλικότητα και αναπηρία

25 Οκτωβρίου 2018

Το θέμα της Ημαρίδας είναι "Αναπηρία και σύγχρονες προκλήσεις: Σεξουαλικότητα και Αναπηρία".

Νέα επιστημονικά επιτεύγματα και εξελίξεις για τις παθήσεις του δέρματοςΝέα επιστημονικά επιτεύγματα και εξελίξεις για τις παθήσεις του δέρματος

25 Οκτωβρίου 2018

Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας θα πραγματοποιηθεί 1 – 4 Νοεμβρίου 2018.

Διεθνές συνέδριο  " GeNeDis  2018"Διεθνές συνέδριο  " GeNeDis  2018"

25 Οκτωβρίου 2018

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 26 έως 28 Οκτωβρίου στο Τορόντο.

Παράδοση ειδικού εξοπλισμού για μαθήτρια με πρόβλημα όρασηςΠαράδοση ειδικού εξοπλισμού για μαθήτρια με πρόβλημα όρασης

24 Οκτωβρίου 2018

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης, συνοδεύοντας την Yφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Κολοκυνθούς και παρέδωσε ο ίδιος τον ειδικό εξοπλισμό.

Πιλοτική άσκηση του ερευνητικού προγράμματος ΖΟΝeSEC για τη βέλτιστη ασφάλεια των χρηστών της Αττικής ΟδούΠιλοτική άσκηση του ερευνητικού προγράμματος ΖΟΝeSEC για τη βέλτιστη ασφάλεια των χρηστών της Αττικής Οδού

24 Οκτωβρίου 2018

H άσκηση, που διοργανώνεται από την «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.

Μουσική εκδήλωση με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Μεταμόσχευσης, Δωρεάς Οργάνων και Ιστών

24 Οκτωβρίου 2018

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γιορταστεί η Πανελλήνια Ημέρα Μεταμόσχευσης, Δωρεάς Οργάνων και Ιστών.

Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης – Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας CR Index

24 Οκτωβρίου 2018

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το CR Index 2018-2019 θα ολοκληρωθούν στις 31 Νοεμβρίου 2018.

Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Μετεκπαιδευτική Ημερίδα ΠαιδιατρικήςΠαίδων ΜΗΤΕΡΑ: Μετεκπαιδευτική Ημερίδα Παιδιατρικής

24 Οκτωβρίου 2018

Η ετήσια μετεκπαιδευτική ημερίδα διοργανώνεται από την Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονική Διευθύντρια του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ κα Ευαγγελία Λαγκώνα.

«Με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα»«Με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα»

23 Οκτωβρίου 2018

Νέο πρόγραμμα δράσεων της SGS με την υποστήριξη των πρατηρίων BP.

Οι δυσκολίες της εφηβείας

23 Οκτωβρίου 2018

Προσεγγίζονται από έμπειρους επιστήμονές στην «ακαδημία γονέων» υπό την Αιγίδα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής.

Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής ΦροντίδαςΗμέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

19 Οκτωβρίου 2018

Στις 23 Οκτωβρίου, 22 Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας σε ολόκληρη τη χώρα θα είναι ανοιχτά στο κοινό από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

 «Δεξιότητες επικοινωνίας των επαγγελματιών υγείας με τον ογκολογικό ασθενή»

19 Οκτωβρίου 2018

Επιδοτούμενο σεμινάριο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

«Πολυφωνίες» - Παράσταση Orient Express«Πολυφωνίες» - Παράσταση Orient Express

18 Οκτωβρίου 2018

Ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας και η ομάδα των μουσικών «Της Στέγης του Κόσμου» θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι από το Παρίσι έως την Κωνσταντινούπολη.

Η εκμάθηση Αγγλικών σε μεγάλη ηλικία προσφέρει  νοητική βελτίωσηΗ εκμάθηση Αγγλικών σε μεγάλη ηλικία προσφέρει  νοητική βελτίωση

18 Οκτωβρίου 2018

Oμιλία της κ. Τσολάκη με θέμα «Άνοια και νευροεκφυλιστικές παθήσεις: θεραπεία και πρόληψη», θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 4ου Forum Υγείας.

Διήμερο δωρεάν εξετάσεων και ενημέρωσης του κοινού για την ψωρίαση, στη ΘεσσαλονίκηΔιήμερο δωρεάν εξετάσεων και ενημέρωσης του κοινού για την ψωρίαση, στη Θεσσαλονίκη

18 Οκτωβρίου 2018

Η ενημέρωση του κοινού για τη συχνή αυτή δερματοπάθεια, που υπολογίζεται ότι ταλαιπωρεί το 1- 3% του πληθυσμού, θα γίνει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018.

Βραβείο Ασπιρίνης για την Κοινωνική ΚαινοτομίαΒραβείο Ασπιρίνης για την Κοινωνική Καινοτομία

17 Οκτωβρίου 2018

Ψηφίστε τις καλύτερες καινοτόμες ιδέες με κοινωνική διάσταση.  

27ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων27ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων

17 Οκτωβρίου 2018

Το Συνέδριο με τίτλο «Υγειονομικό στις Ένοπλες Δυνάμεις: Μια νότα αισιοδοξίας για το Μέλλον και την Κοινωνία» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Διεθνής αναγνώριση ελληνικής έρευνας στην αντιμετώπιση των ιών του αναπνευστικούΔιεθνής αναγνώριση ελληνικής έρευνας στην αντιμετώπιση των ιών του αναπνευστικού

16 Οκτωβρίου 2018

4 διακεκριμένοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης ανέδειξαν την αντι-ιική δράση εκχυλίσματος τριών κρητικών βοτάνων.

Σελίδες: Επόμενη
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Πώς πονά η κατάθλιψη το σώμαΠώς πονά η κατάθλιψη το σώμα

8 συμπτώματα που αποδεικνύουν ότι η κατάθλιψη δεν είναι απλώς ''στο κεφάλι σας''.... Περισσότερα »

Φρούτα και λαχανικά με λίγους υδατάνθρακεςΦρούτα και λαχανικά με λίγους υδατάνθρακες

Επιλέγοντας σωστά, στις σωστές ποσότητες, σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη των φρούτων στην υγεία.... Περισσότερα »

Γιατί ακόμη και περπάτημα 2 λεπτών κάνει καλόΓιατί ακόμη και περπάτημα 2 λεπτών κάνει καλό

Ανεβείτε τα σκαλοπάτια μέχρι το γραφείο σας. Περπατήστε μέχρι το φούρνο. Βγάλτε το σκυλί σας μεγαλύτερη βόλτα. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να αυξήσετε ... Περισσότερα »

Τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο για καρκίνοΤροφές που μειώνουν τον κίνδυνο για καρκίνο

Η ανάπτυξη του καρκίνου, ιδιαίτερα, έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζεται έντονα από τη διατροφή σας. Πώς θα προφυλαχτείτε.... Περισσότερα »

Αναίμακτη επέμβαση εγκεφάλου σε 6μηνο βρέφοςVideo - Αναίμακτη επέμβαση εγκεφάλου σε 6μηνο βρέφος

Χωρίς κρανιακή τομή και με τη χρήση τρισδιάστατου ενδοσκοπίου υψηλής ευκρίνειας, αντιμετωπίζονται πλέον περιστατικά με σοβαρές ανωμαλίες στο σύστημα ροής του εγκεφαλονωτιαίου υγρού.... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

measure_blood_pressure
Μετράτε την πίεσή σας και εάν ναι:
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
H λίστα με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας Β στην χώρα μας αυξάνονται συνεχώς. Τα θύματα είναι συνήθως παιδιά, γι’ αυτό επιβάλλεται να είμαστε ενήμεροι για το πώς θα τα προστατεύσουμε.
Το smartphone είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας και ασυνείδητα μας στερεί πολύτιμο χρόνο με τον εαυτό, το παιδί μας, την οικογένειά μας.
My style rocks και το αποτέλεσμα του ντυσίματος κρίνεται στην λεπτομέρεια! Δείτε ποια χρήσιμα tips μάθαμε από τις αυθεντίες και μεταμορφώστε το στυλ σας!
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης