Eγινε και το αεροδρόμιο στη Πάρο και τώρα περιμένουν όλοι τους επενδυτές...

Ημερομηνία δημοσίευσης: 3 Αυγούστου 2016
αφού όλα διευκολύνονται, ενώ δεν πρέπει να μας διαφεύγει και το τουριστικό κύμα που δέχεται παραδοσιακά το νησί κάθε χρόνο...

Πάντως λίγες ημέρες μετά το μεγάλο γεγονός....κάτι πήρε το αυτί μου και το ψάχνω...Εχουν ξεκινήσει λέει διαδικασίες και το νησί θα αποκτήσει το δικό του Ιατρικό κέντρο....Ποιοι είναι από πίσω δεν ξέρω.

Ομως πρέπει η όλη επένδυση να έχει προχωρήσει αρκετά γιατί οι ιδιοκτήτες του κέντρου ψάχνουν γιατρούς να το στελεχώσουν!!!!

10 ημέρες αναμονή για φάρμακα υψηλού κόστους

Ημερομηνία δημοσίευσης: 2 Αυγούστου 2016
Προβλήματα ακούγονται στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων το οποίο δεν καλύπτεται πλέον από φαρμακοποιό, με αποτέλεσμα αρρυθμίες στην εξυπηρέτηση των ασθενών που προμηθεύονται από εκεί φάρμακα υψηλού κόστους.

Δεδομένου ότι το σύνολο των φαρμάκων υψηλού κόστους τα οποία διακινεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, προορίζεται για την κάλυψη ασθενών, οι οποίοι πάσχουν από πολύ σοβαρές παθήσεις, πάροχοι υγείας με επιστολή τους κάλεσαν τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την μη έγκαιρη παράδοση των φαρμάκων.

Να σταματήσει έτσι και η ταλαιπωρία των ασθενών, οι οποίοι πρέπει να περιμένουν ακόμη και 10 ημέρες για να προμηθευτούν τα φάρμακά τους.

Πάνε και έρχονται οι φωτογραφίες -μέσω του Facebook- με τα φάρμακα που πωλούνται ήδη στα σούπερ μάρκετ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 2 Αυγούστου 2016
Kαι μπορεί στην Αθήνα....να μην έχουν ξεμυτίσει ακόμη δεν ισχύει όμως το ίδιο με τα νησιά...

Οι καλά γνωρίζοντες ωστόσο λένε ότι αυτά που κυκλοφορούν δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται...για έρπη...επουλωτικές κρέμες...για ανακουφιστική θεραπεία των συμπτωμάτων της οστεοαθρίτιδας κ.λπ.

Αναμένουμε...Πάντως οι συζητήσεις μεταξύ πωλητών φαρμακοβιομηχανιών και λιανεμπόρων καλά κρατούν....Που τους χάνεις που τους βρίσκεις στα βορειοανατολικά του λεκανοπεδίου.

Θα παίξουμε.... Κρεμάλα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1 Αυγούστου 2016
Επίθετο που ξεκινά από Ρ οκτώ γράμματα και το όνομα του ιδίου ξεκινά από Α! Ποιος είναι;

Αλλο κουιζ Επίθετο που ξεκινά από Στ. οκτώ γράμματα και το όνομα από Α! Ποιος ή Ποια είναι;

Σήμερα θα παίξουμε κρεμάλα...και δεν είναι καθόλου αστείο.... Κάποιοι πάροχοι υγείας έχουν αναπτύξει μεταξύ τους έναν κώδικα επικοινωνίας προκειμένου να ξέρουν όλοι τους κακοπληρωτές "ασθενείς" και να τους αποφεύγουν...

Κατάσταση για γέλια αλλά πιο πολύ για κλάματα γιατί αποτυπώνει περίτρανα την ανέχεια.. και την καχυποψία που δεν φαίνεται να έχουν τέλος, αποτελώντας τους κυρίαρχους της ελληνικής κοινωνίας.

Σαν όνειρο...

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1 Αυγούστου 2016
Δόθηκε λέει εντολή από τον ΕΟΠΥΥ στα επιμέρους ταμεία να εκκαθαρίσουν και να ενταλματοποιήσουν τις σχετικές δαπάνες, ώστε να έχουν αποδοθεί έως τέλος του έτους 2016. Σχετικά με το παρακρατηθέν 10% των δαπανών των ετών 2012-2015 θα πραγματοποιηθεί εκκαθάριση προκειμένου να καταβληθεί το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Αυτή την ενημέρωση κάνουν οι αρμόδιοι εκεί στον ΕΟΠΥΥ προς όλους τους παρόχους και οι τελευταίοι ψάχνονται τι θα....κόψουν επιπλέον για να δώσουν!

Σχετικά με τα επιβληθέντα πρόστιμα που αφορούν απλές διοικητικές παραβάσεις, ο ΕΟΠΥΥ πρότεινε στους γιατρούς να υποβάλλουν ένσταση αναφέροντας τους σχετικούς λόγους, τονίζοντας ότι οι εν λόγω ενστάσεις θα αντιμετωπισθούν ευνοϊκά. Τι εννοεί ο ποιητής;

Κούνησαν το μαντήλι

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29 Ιουλίου 2016
Το είπαμε.....δεν το είπαμε ότι κάποιοι πάροχοι υγείας θα κουνούσαν το μαντήλι στον ΕΟΠΥΥ! Δεν έγινε τελικώς η συνάντηση της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ με τους εκπροσώπους της δευτεροβάθμιας περίθαλψης από τον ιδιωτικό τομέα.

Η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών αρνήθηκαν να πάνε στη προγραμματισμένη συνάντηση λόγω μη κατάθεσης έως σήμερα από το Υπουργείο σχεδίου σύμβασης προς διαπραγμάτευση....

Βαρεθήκαμε να πίνουμε καφέδες στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ και να κάνουμε φιλολογικές συζητήσεις μας είπαν κάποιοι...στέλνοντας το τελεσίγραφο ότι η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί όταν υπάρξει σχέδιο σύμβασης για διαβούλευση.

Ραντεβού με τους παρόχους

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28 Ιουλίου 2016
Tετ α τετ έχει ξεκινήσει από το πρωί (10.00 π.μ.) ραντεβού με όλους τους παρόχους ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία των πληρωμών τους. Πάντως κάποιοι πάροχοι που θα τον επισκεφτούν... δεν έχουν καπνίσει την πίπα της ειρήνης, λόγω της προτίμησης -όπως ισχυρίζονται- που δείχνει ο ΕΟΠΥΥ προς κάποιους παρόχους, οι οποίοι πληρώθηκαν και τον Απρίλιο...

Εντωμεταξύ το μεσημεράκι....έπεται και η συνάντηση για τη σύμβαση στη νοσοκομειακή περίθαλψη...Εμένα τώρα κάτι μου λέει ότι εκεί που θα ξεκινήσει...εκεί και θα λήξει.

Tour σε εργοστάσια φαρμακοβιομηχανιών

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27 Ιουλίου 2016
Tour σε εργοστάσια φαρμακοβιομηχανιών της Βορείου Ελλάδος λέγεται ότι έκαναν τελευταίως κλιμάκια του ΕΟΦ...

Ο λόγος κατά τα λεγόμενα ήταν να ελεγχθούν οι παραγωγικές εγκαταστάσεις κάποιων εταιρειών και να πάρουν το πράσινο φως για την παρασκευή των νέων σκευασμάτων που έχουν στα κιτάπια τους.

Τα οποία σκευάσματα έχουν πάρει έγκριση από τον ΕΟΦ και σε πρώτη φάση θα είναι ενέσιμα...
Σελίδες: Προηγούμενη Επόμενη