Αναμένουν την πολυπόθητη έγκριση

Ημερομηνία δημοσίευσης: 3 Αυγούστου 2020
Ο στόχος που έχει τεθεί από την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης είναι να αλλάξει σελίδα από Σεπτέμβρη με πιο γρήγορες διαδικασίες για την άμεση εισαγωγή νέων σκευασμάτων στην αγορά.

Ως εδώ καλά. Ωστόσο, παρά τα καλά λόγια που ακούγονται στην αγορά, ότι γενικότερα η νυν διοίκηση της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης κατάφερε να ξεμπλοκάρει φακέλους σκευασμάτων που είχαν παγώσει σχεδόν μια διετία, ακόμη υπάρχουν σκευάσματα που βρίσκονται στην ουρά και αναμένουν την πολυπόθητη έγκριση.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα γίνει κάτι μέσα στον Αύγουστο να ξεμπλοκάρουν και αυτά. Γιατί, αν δεν γίνει τίποτα, η ''νέα σελίδα" αναγκαστικά θα μετατεθεί.

Τις επόμενες ημέρες ανακοινώνονται οι ημερομηνίες

Ημερομηνία δημοσίευσης: 31 Ιουλίου 2020
Η αποστολή του φυσικού αρχείου των υποβολών μηνός Ιουνίου και Ιουλίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί επί του παρόντος. Αυτή την ενημέρωση έχουν οι πάροχοι από τον ΕΟΠΥΥ μετά από σχετική ανακοίνωση του τελευταίου, τονίζοντας ότι οι ακριβείς ημερομηνίες αποστολής θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Η εν λόγω χρονική μετακύλιση της αποστολής του φυσικού αρχείου δεν επιφέρει τις συνέπειες του χαρακτηρισμού της υποβολής ως εκπρόθεσμης.

Σε κάθε περίπτωση, η καταληκτική ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής (e-dapy) για τον μήνα Ιούνιο είναι η 31-07-2020

Μαστογραφικός έλεγχος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30 Ιουλίου 2020
Μετά από ένα τριήμερο μαστογραφικού ελέγχου Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη στα γραφεία της «Estee Lauder» στο Χαλάνδρι, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συνεχίζει το έργο της και από σήμερα θα βρίσκεται στο Δήμο Περάματος μέχρι και το Σάββατο.
Ο Δήμος Περάματος συμμετέχει στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε.

Στo πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η μονάδα μαστογράφου συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης θα βρίσκεται :

Πέμπτη 30, Παρασκευή 31 Ιουλίου κ Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Πλησίον του Β΄ Κ.Α.Π.Η. Περάματος (επί της οδού Λεωφόρου Ειρήνης 36)

Τηλέφωνο για ραντεβού: 2132037102 – Κοινωνική Υπηρεσία (καθημερινές 08:00-13:00)

Ένταξη του Ταμείου Λιμενικών στον ΕΟΠΥΥ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29 Ιουλίου 2020
Aπό τον Σεπτέμβριο του 2020 αναμένεται η ένταξη του Ταμείου των Λιμενικών στον ΕΟΠΥΥ. Mε την έως τώρα ενημέρωση που υπάρχει, από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι συνταγές των ασφαλισμένων του Λιμενικού θα υποβάλλονται μαζί με τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ, όπως αυτές των Ευρωπαίων πολιτών.

Αλήθεια, με εκείνα τα περιβόητα κονδύλια που είναι να λαμβάνουμε από τους Ευρωπαίους πολίτες τι γίνεται;

Περιμένουν στην ουρά

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28 Ιουλίου 2020
Σήμερα έχει διοικητικό συμβούλιο η Επιτροπή Διαπραγμάτευσης και όπως μαθαίνουμε υπάρχει μεγάλος φόρτος, καθώς τα μεμονωμένα σκευάσματα του προηγούμενου διαστήματος που βρίσκονται στην ουρά είναι πολλά, πάνω από 60.

Μπορεί η όλη διαδικασία από την Επιτροπή να προχωρά, αλλά το θέμα είναι να προχωρά η λειτουργία και στα υπόλοιπα "γρανάζια".

Ειδάλλως, φτάνουμε στην πηγή αλλά δεν πίνουμε νερό..

Φαίνεται πως είναι μονόδρομος

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28 Ιουλίου 2020
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3099/Β’/26-07-2020, παρατείνεται η ισχύς των κανόνων απόστασης και υποχρεωτικής χρήσης μάσκας εντός των διαγνωστικών κέντρων έως 04/08/2020.

Μάλλον δεν βαδίζουμε σωστά και η επιβολή μάσκας σε κλειστούς χώρους είναι πια μονόδρομος.

Θέλουν επειγόντως διακοπές

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27 Ιουλίου 2020
Πολλαπλή σκλήρυνση και ανοσοθεραπείες λέει το πρόγραμμα της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις σχετικές θεραπευτικές κατηγορίες θα πρέπει να ετοιμάζουν τα κιτάπια τους.

Η πληροφόρηση είναι ότι ο στόχος είναι να έχουν κλείσει (η διαπραγμάτευση δηλαδή) πριν από τον 15Αύγουστο. Δύσκολο μεν αλλά όχι ανέφικτο... αναλόγως και την πίεση που θα υπάρχει από τις φαρμακοβιομηχανίες, με τα στελέχη της να ζητούν προς πάσα κατεύθυνση άμεσα διακοπές....

Στα κάγκελα λόγω clawback

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23 Ιουλίου 2020
Στα κάγκελα βρίσκονται οι πάροχοι με τα σημειώματα clawback που έχουν αναρτηθεί.

Ειδικά οι ιδιωτικές κλινικές που μετρούν και τα περισσότερα λουκέτα, παράγοντες λένε ότι τα σημειώματα Claw Back για το Α' και Β' εξάμηνο του 2019 για τις νοσηλειες ανέρχονται στο 30%.

Εάν σε αυτό το ποσοστό προστεθεί και το rebate που είναι 5% τότε μιλάμε για κούρεμα 35% των υποβολών που έχουν γίνει με τιμές του 1991!.

Δηλαδή τιμές που υπήρχαν προ 30 χρόνων περίπου..

Σκούρα τα πράγματα..
Σελίδες: Προηγούμενη Επόμενη