Πρέπει να συνδεθείτε για να υποβάλετε την απάντηση που επιθυμείτε:
Εμβολιάστηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο της Βέροιας. Τι πρέπει να προσέχουν οι οικείοι.... Περισσότερα »
Τι προκύπτει από τις επιδημιολογικές εκθέσεις του ΕΟΔΥ και τι αναφέρουν τοπικοί παράγοντες.... Περισσότερα »
Η ανάλυση του καθηγητή Βασίλη Τσαουσίδη για την εκτίναξη της θνητότητας των βαριά νοσούντων, η οποία καταρρίπτει το κυβερνητικό αφήγημα περί επάρκειας ... Περισσότερα »
Ποιες θεωρούνται οι καλύτερες, οι πιο υγιεινές και αυτές με τα πιο σταθερά αποτελέσματα; Όσα πρέπει να γνωρίζετε.... Περισσότερα »
Σε μία κρίσιμη συγκυρία και εν μέσω της σοβαρής κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνει η χώρα και ο πλανήτης, το Iatronet.gr διοργάνωσε – για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά – τo Συνέδριο Pharma Transformation. Κατά ... Δείτε το video