Το Pharmaton Kiddi, το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής γίνεται για μια ακόμη φορά, πολύτιμος συνεργάτης της Επιστημονικής Ομάδας 'ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ-ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ' και του Δήμου Γαλατσίου.

Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουνίου και από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου, τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στο πρόγραμμα Αθλητικού Camp του Δήμου Γαλατσίου, θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να συμμετάσχουν σε μια σειρά ενημερωτικών δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωσή τους με τις βασικές αρχές της διατροφής και θα μάθουν τα οφέλη της υγιεινής διατροφής 'στην πράξη'.

Στα πλαίσια αυτά, οι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι της Επιστημονικής Ομάδας Απίσχνανσις-Λόγω Διατροφής του κου Δημήτρη Γρηγοράκη, μέσω ενός παιχνιδιού, αφού ενημερώσουν τα παιδιά μέσω μιας μεγάλης πυραμίδας μαγνήτη, για τις ομάδες τροφίμων και για το τι πρέπει να τρώνε καθημερινά, θα τα προτρέψουν να συμπληρώσουν και τα ίδια τις διάφορες ομάδες τροφίμων πάνω στην πυραμίδα που θα βρίσκεται ήδη μπροστά τους.

Όλα τα τρόφιμα θα είναι μαγνήτες. Στο τέλος, κάθε παιδί θα παίρνει από μία πυραμίδα μαγνήτη με τη σωστή καθημερινή διατροφή.

To Pharmaton Kiddi αποτελεί ένα ισορροπημένο πολυβιταμινούχο προϊόν με συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και Λυσίνης, ειδικά μελετημένο για τη δύσκολη περίοδο της έντονης ανάπτυξης.

Καλύπτει αποτελεσματικά τις ημερήσιες ανάγκες για 11 απαραίτητες βιταμίνες, καθώς και ένα σημαντικό ποσοστό των αναγκών για 6 σημαντικά μέταλλα. Ειδικότερα, τροφοδοτεί τον οργανισμό με το σύμπλεγμα βιταμινών Β, απαραίτητο για τις φυσιολογικές και μεταβολικές λειτουργίες.

Περιέχει επιπλέον βιταμίνες που εξασφαλίζουν αντιοξειδωτική προστασία και συμβάλλουν στη σωστή σωματική ανάπτυξη και στην καλή λειτουργία της καρδιάς, των μυών και νευρικού συστήματος, διασφαλίζοντας τη σωστή φυσική και νοητική ανάπτυξη.