Το in2life.gr έγινε ανάδοχος της μικρής Niragire, που ζει με την οικογένειά της σε ένα σπίτι από λάσπη και ξύλα στην κοινότητα Μούκο της Ρουάντα.

Μέσω του προγράμματος αναδοχής παιδιού της ActionAid, υποστηρίζουμε την τετράχρονη Niragire, την οικογένειά της αλλά και όλους τους ανθρώπους γύρω της.

Η ετήσια συνδρομή μας χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ζωής ολόκληρης της κοινότητας: όταν για παράδειγμα φτιάχνεται και στελεχώνεται ένα σχολείο, όλα τα παιδιά της περιοχής επωφελούνται μαζί με την μικρή Niragire.

Δε σταματάμε, όμως, εδώ. Θέλουμε να βοηθήσουμε κι άλλα παιδιά όπως η μικρή Niragire να έχουν φαγητό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να πάνε σχολείο.

Βοηθήστε μας κι εσείς να βοηθήσουμε. Κάντε  like στη fan page του in2life στο Facebook, προσκαλέστε φίλους και γνωστούς να κάνουν το ίδιο, και μόλις η παρέα μας φτάσει τα 75.000 μέλη (κοντεύουμε, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαστε ήδη περισσότεροι από 65.000) θα αναλάβουμε την αναδοχή ενός ακόμη παιδιού.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο