Η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του Iatronet.gr και του περιοδικού 'Υγεία + Ομορφιά'

Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020
Προβολή
Με μία πρωτοποριακή και διαφανή διαδικασία, στην οποία τον πρώτο λόγο είχε το κοινό, επιλέχθηκαν οι νικητές του πρωτοποριακού νέου θεσμού "Βραβεία Iatronet - "Υγεία + Ομορφιά".

Το κοινό συμμετείχε σε μία online ψηφοφορία, με την οποία εξέφρασε την προτίμησή του σε συγκεκριμένα προϊόντα υγείας και ομορφιάς. Η ψηφοφορία διεξήχθη ηλεκτρονικά από τις 27 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 31 Ιανουαρίου 2020, μέσα από ειδική φόρμα της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, "vraveia.gr".

Ο κάθε συμμετέχων ψήφισε το καλύτερο κατά τη γνώμη του προϊόν, σε κάθε μία από τις 12 υποκατηγορίες, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε κλήρωση για περισσότερα από 65 δώρα, συνολικής αξίας άνω των 3.300 ευρώ.

Η τελετή για την απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στο πλαίσιο της 11ης Health Expo Athens.

Τα Βραβεία είναι μία συνδιοργάνωση των www.iatronet.gr και του περιοδικού Υγεία + Ομορφιά.

Οι τυχεροί νικητές των δώρων έχουν ανακοινωθεί στη σελίδα vraveia.gr.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, αφορούσαν τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων φαρμακείου - Δερμοκαλλυντικά, Συμπληρώματα Διατροφής και Προϊόντα Υγείας.

Αξίζει να διαβάσετε:
Menu

Ακολουθήστε μας

Προβολή

Δημοφιλή βίντεο

© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   minfin.gr   antagonistikotita.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης