Καινοτομίες στην υγεία με επίκεντρο τον άνθρωπο

Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013
Προβολή
Το TEDMED Live Athens με θέμα η ‘Υγεία Μπροστά’, είναι μια κοινότητα ανθρώπων με στόχο και κοινό όραμα να φέρει κοντά όλους εκείνους που προέρχονται, σχετίζονται ή ενδιαφέρονται για τα θέματα υγείας. Ενδιαφέρονται για τα επιτεύγματα της ιατρικής στην εξέλιξη της ζωής, για τον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, την κοινή πορεία ιατρικής, ηθικής και κοινωνίας, τη σημασία της πρόληψης, αλλά και της πρόσβασης όλων των ανθρώπων στις θεραπείες και στις δομές υγείας, καθώς και για τις ανάγκες της υγείας του σήμερα και του αύριο σε ένα κόσμο που γηράσκει.

Μια ολοήμερη διοργάνωση με θέμα η ‘Υγεία Μπροστά’ με επίκεντρο την υγεία, την έρευνα, την καινοτομία, την τεχνολογία, την ιατρική αλλά και την κοινωνία, την ηθική, την τέχνη, το θέατρο και την μουσική.

To TEDMED Live Athens ήρθε για πρώτη φόρα στην Ελλάδα στις 21 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για το κοινό, μέσα από πρωτοποριακές ζωντανές ομιλίες και παρουσιάσεις Ελλήνων και ξένων ομιλητών.

Αξίζει να διαβάσετε:
Menu

Ακολουθήστε μας

Προβολή

Δημοφιλή βίντεο

© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   minfin.gr   antagonistikotita.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης