Όμιλος Υγεία: Συνεχίζει τη χορηγία για δωρεάν εμβολιασμό παιδιών

Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012
Προβολή
Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την έναρξη του προγράμματος δωρεάν εμβολιασμού του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για τα παιδιά που εξυπηρετούνται στο Πολυϊατρείο των «Γιατρών του Κόσμου» στο Πέραμα, στο πλαίσιο του οποίου έχουν εμβολιαστεί περίπου 1.000 παιδιά.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε στα τέλη του 2011 είχε και έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που λόγω οικονομικής κρίσης έχουν στερηθεί το βασικότερο δικαίωμά τους: αυτό της πρόσβασης στην υγεία και την ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Κλιμάκιο εκπροσώπων του παιδιατρικού νοσοκομείου του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, παρέδωσε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, την τελευταία για το 2012 δόση εμβολίων που περιλαμβάνει 300 βασικά εμβόλια 8 διαφορετικών κατηγοριών. Τα εμβόλια που παραδόθηκαν καλύπτουν νοσήματα όπως διφθερίτιδα, τέτανο, κοκκύτη, πολιομυελίτιδα, αιμόφιλλο, ιλαρά, ερυθρά, παρωτίτιδα, ανεμοβλογιά, ηπατίτιδα Α και ηπατίτιδα Β.

‘Η υποστήριξη του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και σε μια περίοδο τεράστιας ύφεσης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση’ τόνισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας κ. Νικήτας Κανάκης,συμπληρώνοντας πως ‘ο παιδικός εμβολιασμός είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο’.

‘Η προστασία των παιδιών θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα όλων μας’, κατέληξε ο κ. Κανάκης.

Αξίζει να διαβάσετε:
Menu

Ακολουθήστε μας

Προβολή

Δημοφιλή βίντεο

© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   minfin.gr   antagonistikotita.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης