Πρωτοποριακό Σύστημα Υβριδικής Απεικόνισης για τον καρκίνο του προστάτη: Μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια και ασφάλεια

Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 30 Μαΐου 2017
Προβολή
Υψηλού επιπέδου διαγνωστικές υπηρεσίες υγείας για τον καρκίνο του προστάτη εξασφαλίζει το πρωτοποριακό Σύστημα Υβριδικής Απεικόνισης (Fusion Imaging), που εγκαταστάθηκε στο Τμήμα Γενικών Υπερήχων του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Η μέθοδος αυτή συνδυάζει την αμεσότητα και ευχρηστία της Υπερηχοτομογραφίας με την αντικειμενική ακρίβεια των μεθόδων εγκάρσιας απεικόνισης (Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας).

Παράλληλα, με την παραπάνω μέθοδο δίνεται η δυνατότητα - κατά τη διενέργεια καθοδηγούμενων με υπερήχους βιοψίας προστάτη - να γίνεται με εξαιρετική ακρίβεια και ασφάλεια η τοποθέτηση της βελόνας βιοψίας.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Γενικών Υπερήχων των Νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ κ. Γεώργιος Ζαχαρόπουλος, επισημαίνει ότι στο πεδίο της διαγνωστικής προσπέλασης του καρκίνου του προστάτη, με τη νέα τεχνολογία μπορούν να διαγνωστούν 30 τοις εκατό περισσότερες περιπτώσεις κλινικά σημαντικών καρκίνων προστάτη, ενώ παράλληλα στόχος είναι η ασφάλεια των εξεταζόμενων, με τη μείωση του αριθμού των μη αναγκαίων βιοψιών.

Μάθετε περισσότερα

Menu

Ακολουθήστε μας

Προβολή

Δημοφιλή βίντεο

© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   minfin.gr   antagonistikotita.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης