Σακχαρώδης διαβήτης και καλοκαίρι

Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
Προβολή
Ο Χρήστος Ζούπας, Διαβητολόγος, Διευθυντής Διαβητολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ, μας ενημερώνει για τον Σακχαρώδη διαβήτη. Ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν θεωρείται πλέον αρρώστια, αλλά τρόπος ζωής!

Η σύγχρονη τεχνολογία σε συνδυασμό με την πληθώρα των νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων και Ινσουλινών βελτίωσε σημαντικά την ποιότητα ζωής κάθε ανθρώπου, που έρχεται σε επαφή με το Σακχαρώδη Διαβήτη. Η συμφιλίωση με το πρόβλημα και η συνεργασία με ειδικούς ιατρούς προσφέρει μακροζωία και ελαχιστοποίηση των χρόνιων προβλημάτων, που ταλάνιζαν για χρόνια τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη. Αυτό απαιτεί "μέτρο", "συνέπεια" και "αυτοκυριαρχία" και πάνω απ' όλα επιστημονικά τεκμηριωμένη φροντίδα και παρακολούθηση, από εξειδικευμένο προσωπικό στα προβλήματα του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Το Διαβητολογικό Κέντρο και Κλινική του ΥΓΕΙΑ, αποτελεί ένα πρωτοπόρο και ολοκληρωμένο Κέντρο με διεθνή παρουσία και αναγνώριση. Είναι πρωτοπόρο στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών (Αντλίες Συνεχόμενης Χορήγησης Ινσουλίνης, Αισθητήρες Συνεχούς Καταγραφής Σακχάρου, κ.ά.), τη χρήση νέων Ινσουλινών, τόσο στο Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1, όσο και στο Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2. Είναι το πιο εξειδικευμένο Κέντρο για το Σακχαρώδη Διαβήτη και την Κύηση, τη φροντίδα του "Διαβητικού Ποδιού" και τον έλεγχο της Διαβητικής Νευροπάθειας, ιδιαίτερα του Αυτονόμου Νευρικού Συστήματος της Καρδιάς.

Menu
© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   minfin.gr   antagonistikotita.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube