Υγεία: το μυστικό της επιτυχίας

Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013
Προβολή
Ο τρόπος για να φτιαχτεί ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον δεν μπορεί να… συνταγογραφηθεί. Αυτό γιατί το βασικό του συστατικό δεν είναι η καθαριότητα, η θέα από τα παράθυρα ή τα πολυτελή χαλιά, αλλά οι σχέσεις των ανθρώπων που το στελεχώνουν.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που αναπτύσσονται ανάμεσα στους εργαζόμενους και τη διοίκηση, η ασφάλεια, το αίσθημα δικαιοσύνης, αλλά και η συντροφικότητα ανάμεσα σε συναδέλφους κάνουν τον τόπο απασχόλησης πραγματικό σπίτι για όσους εργάζονται εκεί.

Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για δεύτερη φορά βραβεύθηκε για το εργασιακό του περιβάλλον και αναδείχθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης εταιριών με το καλύτερη εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Η έρευνα πραγματοποιείται από την Great Place to Work Institute Hellas σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School. Φέτος μετείχαν 51 εταιρίες που απασχολούν 36.498 εργαζόμενους. Αξίζει να επισημανθεί ότι η βράβευση στηρίζεται στις πληροφορίες που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ανώνυμα.

Η κάμερα του Euro2day βρέθηκε στο ΥΓΕΙΑ και ζήτησε από εργαζόμενους και διοίκηση να μιλήσουν για να μάθει το μυστικό: Πόσο ωραίο μπορεί να είναι ένα εργασιακό περιβάλλον ώστε να χαίρεσαι κάθε πρωί που πηγαίνεις;

Εκπρόσωποι του διοικητικού προσωπικού, της τεχνικής διεύθυνσης, του νοσηλευτικού προσωπικού και της επικοινωνίας με τον κόσμο λένε τι είναι αυτό που δένει όσους δουλεύουν στο ΥΓΕΙΑ και μας μυούν στα ενδότερα μιας… οικογένειας.

Αξίζει να διαβάσετε:
Menu

Ακολουθήστε μας

Προβολή

Δημοφιλή βίντεο

© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   minfin.gr   antagonistikotita.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης