Ίδρυση της επιστημονικής εταιρείας για τον θυροειδή - Ε.Υ.ΘΥ.ΝΗ

Ιδρύθηκε πριν από λίγο καιρό η Φιλανθρωπική Επιστημονική Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία Ε.Υ.ΘΥ.ΝΗ. (Εταιρεία...

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, 11:15
Διαχειριστής

Ιδρύθηκε πριν από λίγο καιρό η Φιλανθρωπική Επιστημονική Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία Ε.Υ.ΘΥ.ΝΗ. (Εταιρεία Υποστήριξης Θυρεοειδικών Νοσημάτων).
Στόχοι της Ε.Υ.ΘΥ.ΝΗ. είναι η προσφορά δωρεάν θεραπείας (χειρουργική επέμβαση) σε άπορους ασθενείς με καρκίνο θυρεοειδούς,,αλλά και η προσφορά στήριξης σε ανθρώπους που διαγιγνώσκονται με καρκίνο θυρεοειδούς από γιατρούς, ψυχοθεραπευτή αλλά και από εθελοντές ασθενείς που έχουν κάνει ήδη αυτό το ταξίδι.
Η Εταιρεία αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή της ότι δεν θέλει ούτε ένας ασθενής που διαγιγνώσκεται με καρκίνο θυρεοειδούς να νιώθει μόνος.
Στόχος είναι επίσης η ενημέρωση και αύξηση ευαισθητοποίησης των πολιτών για τον καρκίνο θυρεοειδούς, με ενημερωτικά φυλλάδια, ομιλίες, δωρεάν κλινική εξέταση αλλά και υπερηχογράφημα από τους εθελοντές γιατρούς της εταιρείας σε ανθρώπους που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε εξειδικευμένους γιατρούς.
Τέλος στους σκοπούς της εταιρείας εντάσσεται και η διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων με θέματα που προάγουν την γνώση για την αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ